Unlukacar [silindi] adetime 6 gün kala öğrendim canım 2 çizgide yumurtlamada ki gibi koyu çıkması gerekiyor
genccanne adetim 3gün geçince öğrendim iki çizgide çıktı yumurtlama zamanında yaptığımdan kat kat belirgindi renkler sonra normal test yaptım pozitf şuan 12+2yiz maşallah
DemirinAnnesiiii [silindi] reglime 3 gün kala ovulasyon testinde öğrendim hamileliğimi yumurtlama zamanı gibi her iki çizgide kıpkırmızı olmuştu sonra gidip normal kaset test aldım onda da çıktı
Tuuuuba Evet ben de önce duydum sonra uyguladım adetime yakin günler hep çift çizgi çıktı hatta hamile olduğumu öğrenince test etmek için yine ovulasyon uyguladım yine çift çıkmıştı.
Karakara1598 Deletedmom_85 bende dün yaptım 2 çizgide çıktı ama t koyu degildi o kadar bugün adet günüm inşallah olmayız istersen gebelik testi yap
Deletedmom_85 Karakara1598 alacaktım vazgeçtim canım. Gecikirse eğer, o zaman yapmayı düşünüyorum. Şimdi yaparım negatif çıkar saatler sonra adet olurum üzülürüm. 😥 sen yapacak mısın? Aminnnn inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim ♥️
Karakara1598 Deletedmom_85 ben dayanamayıp gebelik testini Pazartesi yaptım canım negatif malesef doktorum cuma ya kadar olamazsan teste çağırdı ama bugün olurum gibime geliyor
incisu [silindi] gösteriyor ama ⅚ gün çok fazla ben de ovülasyın testi yapmıştım t çizgisi c çizgisi kadar koyu oluyor