mom23 Arkadaşlar tüp Bebek ile gebe kalınca tedbir için oksapar verildi aile hekimi yazmıyor çok maliyetli İstanbul’da özel hastanede rapor çıkaran oldu mu
Deletedmom2265 mom23 Bende tüp bebek gebesiyim her kontrolde doktorum yazıyor raporum yok Çamlıca Medipole gidiyorum 35 haftalığım hala kullanıyorum 🤷🏻♀️
bebekonunannesiii mom23 merhaba elimde açılmamış bir kutu var, hediye etmek isterim istanbul Üsküdardayım ben de
Deletedmom2265 mom23 Bilmiyorum gerçekten neden doktorum hiç bahsetmedi hastaneden ve doktordan çok memnunum gebeliğin ilk haftalarında yoğun kanamam oldu düşük riski ile hastanede yattım bebek gibi baktılar geçen haftada rahim ağzımda kısalma çıktı 2 gün yatışım yapıldı ciğer geliştirici vs medikal tedavi gördüm ekip süper Ayşe Şeyma Küçükakça doktorum tüp bebek diye ekstra dikkat ediyor ❤️
mom23 Elibo canım gittim bende kalp atışı daha duyulmadi duyulunca yine şansımı denicem ama randevu bulamazsam diye özelde halletmek istedim
mom23 Deletedmom2265 banada yakın orası ülkar ve sedef hanımı duymuştum daha arastiyorum :) ikili testi de orda mi yaptın
Deletedmom2265 mom23 Biz embriyolarımıza genetik yaptırdığımız için 2’li 3’lü yaptırmadık detaylı yaptırdık aynı hastanede Emine Aydın’a ondanda çok memnun kaldık
Nazendehanim mom23 bahçelievler Medipol Hastanesi’nde takipliyim orda çıkarttım ,ama kronik rahatsızlığım olmadığı için yine parayla alıyorum iğneleri . Rapor tanımlı olduğu için artık sağlık ocağına falan da yazidrabiliyorum o işe yarıyor bende
bebekonunannesiii bebekonunannesiii sizin için kontrol ettim normalde bir kutuda 10 tane var bende 6 tane kalmış. Eğer isterseniz bir eczaneye bırakırım ordan alırsınız🌸