Istanbul2234 Numara değişikliği yaptim bankaya gitmeden nasıl güncelleyebilirim atm dediler ama olmuyor öyle bir seçenek cikmadi banka da baya uzak
funnymummy Istanbul2234 ATM den yapmıştım ben iş bankasında ama Kuveyt’te yapamamıştım ziraatte aynı bankadan yapıyorsun müşteri hizmetlerinden yapamamıştım çünkü eski numara kayıtlı olunca olmadı mesaj felan gelmesi gerekiyordu
Deletedmom2265 Istanbul2234 Talimat yazıp imzalayıp taratıp sistemde kayıtlı mail adresinizden şubenize mail atarak ☺️
Istanbul2234 Deletedmom83940 aradim gidip guncellemeniz gerek ya da atm den yapabilirsiniz diyorlar ama atm den olmuyor
Mihrimahvuslat Deletedmom83940 benimde okul okurken ki genç bank kartım var eski telefon numaramı kullanılmıştım numaramı değiştirince olmuyor para yatınca bile çekemiyorum şifre falan istiyor unuttum ziraat bankası müşteri hizmetlerini arasam numarayı güncelleyebilirler mi
Istanbul2234 eslemesila aradım bankaya gidip guncellemeniz gerekli ya da atm den yapin dedi ama atm den olmuyor
Deletedmom83940 Istanbul2234 Allah Allah ben akbank kullanıyorum güncellenmiştim müşteri hizmetlerinden demek ki her bankanın farklı
Deletedmom83940 Mihrimahvuslat valla canım ben akbank kullanıyorum güncellenmiştim ordan ama her banka aynı mı bilmiyorum bi arayın
Deletedmom52620 Bankaya gitmeniz lazım bende aradım müşteri hizmetlerini banka üzerinden yapılabilir dedi kod filan geliyor çünkü
Deletedmom_85 Bir ay olmadı daha aynısı başıma geldi, müşteri hizmetlerini aradım şubeye gidin dedi. Bende direk yeni kart çıkarttırdım bekarlık soyadım duruyordu nerdeyse bi senedir. Değiştirdim öyle