Boncugummmm 3 ay olucak sezeryan oldum. Adet olmya başladım sanırım 2 aydan berı düzensiz kanmalarm oluyor 15 gün once gttim doktra hersey normaldi arkadaşlar. Bnm gbı olan var mı dha bu ayın basında oldum yıne kanam oldu
Derya Boncugummmm aile hekimindeki hemşire uzunca süre düzensizlik yaşayabilirsin dedi anında düzene binmiyor gecikmeler oluyor elbette
Dark Boncugummmm emzirme döneminde oluyor düzensizlik böyle normal. Ama ayda iki kere falan olması tuhaf. Korunmak için ne kullanıyorsunuz
Boncugummmm Derya anladm cok tesekkur edrm bn sormadım doktora kesilince düzene girdi sandım buay yine aynı sey başıma geldi tedirgin oldum
tugce_ctnky03 @Boncugummmm iki ay önce sezaryen oldum 40 günden fazla kanamam sürdü 43. gün kontrolüm vardı gittim doktora az oldu için az oluyor dedim herşey normal rahim toparlanmış dedi eve geldim bir kanama başladı bir haftadan fazla sürdü sonra kesildi adet mi oldum bilmiyorum da ama adet kanaması gibiydi devam etseydi doktora gidicektim etmedi için gitmedim bakalım bu ay olucak
Boncugummmm tugce_ctnky03 ya anladım canım. Bnm 40 mız tam çıkıcak ken dedgin gbi fazla fazla oldu sonr ahep ara ara dewam etti bir temizlenmesi. Şmdide böyleyiz bn anlamdım hala dewam ederse tekrar geri gidecegim adet mi oluyorum blmıyorum 1 ayda 2 kez 6 7 gün sürüyor
Boncugummmm Dark prezervatif. Yanı yara var desem rahim agzına faln da baktı doktor bnde anlayamadım. Tekrar hastane yolu gözüktü sanırım
Boncugummmm Dark hayrlısı baklm hiç böyle olanda pek yok sanırım yazan da olmadı inşllah bri sorun yoktur😪
Dark Boncugummmm normalde geç olanlar var sizin sık sık olmasıni bende duymadım elbet vardır bir sebebi. Çocuktan sonra düzensizlik oluyor maalesef bazen
Boncugummmm Dark ewt de oyle duydum sezeryan yeriyle mı alakalı acba korkuyorum ıyce salı gününe sonuç için gtcem ozmn tekrar muayne olucam baklm
tugce_ctnky03 @Boncugummmm ben bu ay doktora gittim normal dedi aşırı olunca içerisi temizleniyor dedi ilaç verdi adettim boyunca kullanmam in oda yeni bitti inşallah düzenli olurum
Boncugummmm tugce_ctnky03 gidemedim canım normale döndü sandım buayda çok az lekenleme oldu. Şuan yok dewm etmiyor düzenim bozuldu sanırım. Başka rahatszlgın için gtmek zorunda kaldım şmdi sıra buna yeni geldi baklm buay giderm. Sna düzene girsin diye mi werdi o ilacı