esmaozdemir76 1cift1tekannesi bende 12. Haftam da muayeneye gidince aldım randevumu 8. Ayda ama 22 24 haftaların arasında olması gerekiyormuş zaten. Bı kaç kişiyle konuştum gayet memnundular
Umran__37 Denizpyraz ankara sehir hastanesinde yaptrdim ve cok guzeldi ucretsiz hemde yapan dr cok ilgiliydi
Umran__37 Aysee20 evet verdiler fotograftan ziyade saglikli oldugunu bilmek beni daha mutlu etti riskli gebe oldum icin 😊
Stuna elaesrbrk inşallah bende memnun kalırım. Ben biraz erken gidicem tam 20. Haftada gibi biraz daha beklemek mi lazımdı bilemedim 🤷🏽♀️
Nagihannnn0606 suleceren canım internete yaz Hacettepe üniversitesi diye orayı arayıp sorabilirsin bende numarası yok malesef detaylı bilgiyi hastane verir
Aysegulce Denizpyraz 10 Mayıs’ta Dr. Gülhiz Karataş da yaptırdım 600 TL ücreti özel muayenesi var takibimi yapan doktorum önermişti ikinci gebeliğimde de gittim çok memnun kaldım bu üçüncü bunda da çok memnun kaldık şükür ❤️
kereminannesiii1 Denizpyraz Sinan tan beye gittim 1 saat boyunca herşeyine baktı güzel güzel açıkladı soru sormama fırsat vermeden herşeyi açıkladı şanım 600 tl gibi bir ücret ödemiştik