Sarmihce Merhaba, Miniğimin ultrason görselleri🐣 Şuan 12+5 Haftalığız. 14+1de muayenemiz var cinsiyeti öğreneceğiz inşAllah. Teorilere göre tahminde bulunabilecek var mı?😍 5+4 Haftalık🐣 6+1 Haftalık🐣 10+1 Haftalık🐣 11+5 Haftalık🐣 12+3 Haftalık🐣
Vildan53 Sarmihce erken hareket ediyorsa kızdır ben 12. Haftada hareketini hissettim içimde hep kız hissi vardı dünde öğrendim kız rüyamda erkek gördüm kız çıktı rüyalar terse çıkar 🙂
Sarmihce Vildan53 ay insAllah ya🙏🏻 Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insAllah ama içimde o kadar çok kız isteği var ki anlatamam🤩
Sarmihce Vildan53 Bugün kontrolümüz vardı. Bebişimizin kız olduğunu öğrendik. Dedikleriniz doğru çıktııı😍
Neslihan_55 Vildan53 hareket konusunda pek emin değilim canım ama 16 hafta oldu hala cinsiyetini öğrenenedim. Hareketli lakin göremiyoruz. Birde 3 defa rüyamda gördüm erkek olrak qma hepsi farklıydı. Hayırlısı olsun inşallah
Vildan53 Sarmihce her annenin olduğu gibi genelde kız çocuğu olsun isterler ama çok istersen Rabbım nasip ediyor ben çok istedim çık şükür verdi 🙂
Izlem_trky55 Vildan53 cok sevındım Allah gönlüne göre vermiş benım 19 aylık oğlusum var 19 haftalık hamıleyım doktor erkek dedı bende hep kız ıstedım zaten kız cocuklarına ayrı bır sempatım var nasıp degılmıs
Vildan53 Izlem_trky55 hayırlısı buymuş diyelim belki kıza döner erkek dedikleri genelde kıza dönüyor arkadaşımda kuzenimde oldu kordonla karıştırıyolar