miniksen sezaryen icin yanıma ne almalıyım doktordan tarih aldık 38+3 de dogurcam inşallah 22 06 2022 tarihimiz 🧡
miniksevdamm miniksen depend mutlaka nescafe meyve suyu bebe bisküvisi( hem süt yapımı için hem kolay lavaboya çıkmak için)
Hande1nur miniksen selam canım bizimde 23 haziran kısmetse,doğumdan 1 2 gün önce boll boll su tüket,yoksa mide bulantısı baş dönmesi yaşarsın ameliyatta,bana doktorum bunu söyledi
Elizzannesi miniksen benee 22 haziran da sezeryan olacağım nescafe ve atıştırmalık biseyler al mutlaka diyorlar
Birgul miniksen 2 pijama takımı önden düğmeli, bi sabahlık 1 orta kalın hırka, çorap, depend, emzirme südyeni, bi rulo havlu peçete, bitane el havlusu aldım ben
iremss miniksen bol kahve bitter çikolata hoşaf ve su al gerisi hallolur 😂 bunlar anesteziyi vücuttan çabuk atmak için Önden düğmeli pijama giymende bi sakınca olmuyo ama gecelikte alabilirsn bn gecelkle rahat olmadğm için önü düğmeli pijama kullanmıştm sadcee Sabahlık veya kalkınca üstüne almaya hırka gibi bişey olsn bol bol yürüyüşe çıkcan çünkü