gozde71 Eritrosit 2 Lökosit 5 Yassı Epitel 4 Alt 44 idrar yolu enfeksiyonundan çok korkuyorum sürekli yanmam oluyor sizce çok mu riskli
Brckose61 gozde71 bol su için, asitli ve baharatlı şeylerden uzak durun , temizliğe önem verin .Müdahale etmiyorlar 😔 Ben de aynı durumdaydım
Arvenveannesi gozde71 yoğurt suyunu deneyin. Doktorlar bunu öneriyor. Pamukla o bölgenize sürün orada kurusun kalsın. Tekrarlayın gün içinde iyi geliyormuş🙏 İnşallah faydası dokunur sizede🙏
gozde71 Brckose61 çok su ıcmeme rağmen anlamıyorum bu değerleri alt degerı ıcın kullandığın ılaclardan olabılır dedı bır gece aşırı yanmam oldu çok korkuyorum bır şey olmuş mudur dıye
Brckose61 gozde71 e tabi kullanılan ilaçların yan etkileri de oluyor onları da bir araştırmanız gerekebilir . Ama gebelikte idrar yanması, idrar yolu enfeksiyonu vs böyle şeyler hep oluyor . Ayaklarınızı , belinizi ve göğüs aranızı üşütmeyin
gozde71 Arvenveannesi çok sağ olun sizce bu değerler düşük yapar mı öncesinde kalp ATısı duyulmadığı ıcın dusugum oldu çok korkuyorum
Arvenveannesi gozde71 allah korusun öyle düşünmeyin lütfen🙏 Değerler konusunda hiç bir fikrim yok ama yoğurt suyunu kadın doğumda çalışan bir arkadaşım önermiş ve bir kaç kişiden daha duydum. Deneyin sizde inşallah şifa olur 🤲🏻 Benim de küçük haftalarda iki kaybım oldu. Kan sulanrıcı kullanıyorum şimdi. Araştırıldı mı düşüğünüz acaba
Serap-Yigit İlk hamileliğimi öğrendiğimde Eritrosit 4,Lökosit 16’ydı. Allah’ın izniyle 18. Haftaya geldik. Siz de çabucak şifa bulun inşallah
Kuskoysunlaryoluna Ben de üşüttüm sanırım yanma oluyor. Bugün idrar verdim bakalım ne çıkacak sonuç. Bebeğe zararı yoktur umarım. Bir de üşütme durumu cok etkili ona daha cok dikkat edeceğim gerçekten bundan sonra