Nilay- Merhaba arkadaşlar yarın doğumum var 15 gün sonra samsuna gidecez orda evimiz var ama ara ara gezmeye gidiyorduk samsun atakum sosyalleşebileceğim arkadaş edinebileceğim kurslar yada ortamlar varmıdır hiç arkadaşım yok orada spora başlamayı planlıyorm yada plates başka neler yapabilirim
Hande1nur Nilay- canim selam bende Atakum dayım,sosyallesecegin kurslar var evet seramik yemek vs,bende 8 gün sonra dogurucam,benimde çok arkadaşım yok Samsun Da zaten taşınalı 7 ay oldu,bebekten sonra spora gidicem sahilde yürüycem:) gel beraber yuruyelim😅🤩
Nilay- Hande1nur gerçekten mi çok memnun olurum spor ve kurslara birlikte gideriz bu siteden arkadaş ekle yapamadm sizi bi 10 15 gün sonra geleceğiz biz hayırlı olsun bu arada 🥰
Nilay- Tubiis_0 demeyin öyle bu dönemde o kadar bunalıma girdim ki biraz kendim için birşeyler yapmak istiyorum iyi gelsin diye spor aklıma geldi sezeryan olacağm için zor dediler biraz tempolu yürürüm sahilde düşünüyorm bir kaç arkadaşm olsa birde yada kurs yoksa vallahi boşancam 😄
Hande1nur Nilay- insta hesabın varsa söyle ekleyeyim seni:) haberleşiriz buradan arkadas edinmiş oluruz böylelikle birbirimizi😊 haberlesiriz teşekkür ederim sizede hayırlı olsun sağlıkla gelsin,şuan neredesiniz ailenizin yanında mı
Nilay- Hande1nur @Nly.aydn nilay aydın sarışın profil fotosu güzellik salonum var açıklamasında yazar karabükteyim şuan burdada evimiz var işimiz hem orda hem burda