31 mayısta doğum yaptım adatıpta, biraz bahsedeyim ekstra merak ettiğiniz birşey varsa sorularınızı cevaplayabilirim :)
Yatışım yapıldı, klasik hazırlıklar oldu varis çorabı ve önlük verildi serum takıldı ve Nstye bağlandım. Benim odam suit odaydı o yüzden 2 girişi mevcuttu yan tarafta bi oda daha vardı ordada koltuk televizyon dolap ve WC mevcuttu gelen giden için çok iyi oldu diyebilirim. Hastanenin organizasyon firması ile anlaştım sadece masa ve süslerini talep ettim(yatak süslemesi istemedim) seçtiğim konspet çok abartı değildi 450₺ye ödeme yaptım sadece. Ameliyat ekibi normaldi benim 2. Sezeryanımdı biraz fazla heyecan yaptım açıkcası bu benden kaynaklanan bir durumdu ama yinede tam uyumadım spinal ile hallettik işi :) ameliyat sonrası kızım benden önce gelmişti bile odaya ben biraz oyalandım diyebilirim, ilk 1-2 saat ağrım falan olmadı ağrım başlayınca hemen söyledim ağrı kesicilere başladılar abartılacak derecede bir ağrı yaşamadım çok şükür. Kum torbası koyuldu bana karnıma bastırmazlar sandım ama yinede 3-4 kez karnıma masaj yapar tarzda bastırma yaparak aşağıdan muayene ettiker🤦🏼♀️ Ama gerçekten korkmayın saniyelik bir acı/ağrı diyebilirim.. ben aysğa kalktıktan hemen sonra gazımı çıkarttım ve ertesi gün öğlende pansumanımı yapıp taburcu ettiler :) meryem hanım depend önermedi pamuklu iç çamaşırı ve ped kullanmamı söyledi ameliyat bölgesinin hava alması için. Kızım 4 günlükken tekrar kontrole çağırıldı, birde çıkış yapacağımız gün işitme testi yapıldı bi kulağı geçti bi kulağı kalmıştı o yüzden 10. Güne tekrar randevu verdiler yeniden yaptırdık şükür geçti ilk günlerde tıkalı olabilyormuş sizinde başınıza gelirse hiç endişe etmeyin.. 10 gün sonra aynı zamanda benide kontrole çağırdılar. Çocuğun ve benim ilk doktor kontrolüm için ücret ödemedik bu arada