anne96 kızlar uygun bır doktor bulamadım ne kadar pahalı hepsı de sıızj bıldıgınız uygun var mı detaylı ultrason ıcın 🥺🥺🥺
Satiyeak anne96 yalovada uzmanlar hastanesinde 800 tl ye bi doktor varmis. Yalovada baska da doktor yok galiba.😕
byzza16 anne96 sonomar Zafer Sivri bey çekti her iki gebeligimde de. Çok memnun kaldım her organina defalarca baktı fiyatı da diğer yerlere göre daha uygun geçen ay çektirdim 500 tl
anne96 byzza16 kendı doktorum zafer sıvrıyı onermedı radyolojı uzmanı o dedı perınatolojı uzmanı olması lazım dedı. ona gıtmenı tavsıye etmıyorum dedı🥹
Satiyeak Yalovada sadece uzmanlarda bulabildim baska var mi bilmiyorum. Ben suan yalovadayim. Bursada yukaridaki arkadasin dedigi gibi 500 iyiymis ama yalovadan bursaya yakit parasiyla yine 900 tl yi bulur.😂😂😂
Elifmomm Yalova’da hangi doktora gidiyorsunuz bende yalovadayim ama iki Dr değiştirdim varmı tavsiyeniz kizlar
Beyzossb anne96 Bursa fsmde sonomar diye bir yer var biz orda yaptırdık doktorumun önerisiyle 500 tlye çok memnun kaldık