Dilaraortacc1 Ben 28 haftalığım bebek 30,5 dedi doktor kilosu da fazla cikti böyle olan var mı aranızda iyi mi ootu mu cozemedim
HilalEyce Dilaraortacc1 Bana meyve yemeyi azalt dedi sadece suyum da fazlaydı biraz kilosu da fazla olunca şekerden şüphelendi biraz beslenmene dikkat et dedi o kadar.
Meltemkrkmz Dilaraortacc1 şekerden olabılır. Yükleme yaptırdnmı cnm. Benmde önden gıdıyor sekere bağlı. İyi deegıl aslnda. İri bebek olma rıskı var dıyet verdi doktor
melsedd Dilaraortacc1 bende 33 haftalığım ama bebeğim önden gidiyor yani 36 haftalık görünüyor bizde genetik olarak hepimi boylu ve yapılıyız ama yine de insan tedirgin oluyor
Dilaraortacc1 HilalEyce benimde suyum fazla çıktı bebegin boyu da 40cm çıktı erken doğum olmasından korkuyorum
Meltemkrkmz Dilaraortacc1 ona doktorlar karar veriyor gidişata göre ilk bebeğim 3900 dogdu normal doğumla. 2. Bebeğim erken doğum oldu tansıyondan dolayı gebelik zehirlenmesi yaşadım ama oda normal dogum oldu 2 kılı dogdu. . Bu 3. Gebeliğim 10 gun kaldı doguma doktor şimdilik normal dogum dedı son dakka bısey cıkmazsa eger. Ve bu bebegım onden gıdıyor iri bebek olabılir dedı. Devlet hastanesi kolay kolay sezryana almıyor acıkcası
HilalEyce Dilaraortacc1 oyh maşallah bana henüz doğumla ilgili bir şey söylemedi sadece haftalık açlık tokluk kan vermeni istoyorum bir de yediklerine dikkat et yoğurt ye bol bol dedi. İnşallah zamanında ve sağlıkla gelir bebeklerimiz❤️
Dilaraortacc1 melsedd benimde eşim tarafı iri bana göre genetik sanırım bilemedim doktorum 36. Haftaya kadar taşımaya caliscaz dedi
Cnscnscns Doktorumun bana söyledikleriyle aynı. İzmir de misiniz acaba aynı cümleler olunca merak ettim
Dilaraortacc1 Meltemkrkmz özele gidiyorum ama doktorum Normal dogumdan yanayım dedi zorunda olmadıkça almam sezeryana dedi bakalim
Meltemkrkmz Dilaraortacc1 bebeğin ve senin için hangısı hayırlısıysa ve kolay olacaksa o olsun ınsallah cnm benım. Sağlıcakla kavusalım ınsallah bebeklerımıze 🤲🌺
Nsnese Dilaraortacc1 moralinizi bozmak gibi olmasın ama iyi değil tabiki haftasının önde olması şeker belirtisi suyun fazlaysa da erken doğum olabilir
Dilaraortacc1 Nsnese suyum da fazla haftası da önde doktor 36.haftaya kadar taşimaya calisscaz dedi erken doğum olabilir demedi ama belli zaten 🤦♀️