Neblem Cantanem44 😁 Bilmiyorumki bende ara sira sari akinti bazen beyaz, aradada kasiklarim agriyor allah korusun korkuyorum dusuk yapmim diye
HamzaEcemSaran 9. Haftada bende de olmuştu tutunmaya çalıştığı içinde hafif kanama oluyo bana progestan vermişti fitil olarak kullandım o kadar iyi geldi ki asla aspirin yok kanı sulandırır demişti. Zaten aspirini adet dönemimde söksün diye kullanıyodum gebelikte içilmez diye biliyorum. Ayrıca istirahat vermişti yattım dinlendim hep o tutunsun diye çok şükür şimdi 37 😊 endişelenme minik yerini sağlamlaştırıyodur. 😊
Mervii Hulyanur benimde kan pıhtılaşmam var kanama olduğu anda hatta kahverengi olduğu anda iğneye ara ver dedi geçince geri başladım
deletedmom501 Canım coraspirini doktorum kalbi duyduktan sonra kesmişti bende , durduk yere lekelenme yapar canını sıkar diye. Bence bir doktoruna danış
Gulcanhazan Hulyanur canım korkma yerleşmeye çalışıyordur bnde 9+3 günlükken olmustu doktorum yerleşmeye çalışıyor dinlenmemi önermişti sende dinlen canım. 🙏🙏
Kaderimsin Kubrq agrınız var mıydı acaba bende ayni durumdayım kasıklarımda inanılmaz agrı var acile gidiyorum birşey yapmadan eve gönderiyorlar beni