Gulserenn Kızlar birşey soracam biz 19 haftalık olduk ama kaşığımdan rahime doğru bi batma hissi oluyor ağrı yapıyor böyle olanlar var mı doktoruma kasığım acıyor pek mühim değil dedi ama ağrı yapmaya başladı yeni yeni
Annesininportakali53 Gulserenn ay valla bende de kasigimda bir anlık toplanma veya birsey batıp çıkıyor gibi oluyor yani 15+3 um bebek hareketimi yoksa zayifim rqhimmi büyüyor bilemedim ama endiselendim yarın doktora gidicem
Vicibici Gulserenn evet bende yaşıyorum doktora söyledim. Kasılma gibi bisey değilse sorun değil dedi. Benim ki dinlenince geçiyor
Gulserenn Annesininportakali53 ben iki gün önce gittim kasığım ağrıyor dedim pek mühim değil dedi ağrı olunca dinlen dedi ama bugün baya şiddetli altınca panik oldum bende
Annesininportakali53 Gulserenn şiddetli olması iyi birsey değil kuzum bir görün istersen tekrardan benim ki şiddetli değil ama aniden olduğu için ne oluyor diye kalakaliyorum
Gulserenn Vicibici öyle değil çok şükür sadece batma gibi his yürüyünce daha çok belli oluyor bide temizlik yapmaya çalıştım ondan daha da ağırdı galiba
Vicibici Gulserenn kendini yorma 20dakika aktifsen 30 dakika uzan. Evet batma hissi normal rahim büyüyor ☺️