Gzmshn 13+4 gündeyim kadın doğum uzmanım metpamid yazdı miğde bulantım için. aile hekimim kesinlikle bunu önermiyorum diye reçete etmedi. aranızda bu ilacı kullanan varmı
[silindi] Gzmshn methpamid gebelikte kullanilmiyor acaba neden yazdi ki doktor genelde gebelikte kullanilan bulanti ilaclari yazilir prilam veya onzyd gibi m, aile hekiminiz ne yazdiysa onu tercih edin
Karabey Gzmshn ben serum takılmıştım sürekli kusuyodum ozaman içine koymuşlardı serumun o serumdan sonra mide bulantım tamamen kesildi son kusmam olmuştu o hap olarak yazdı ama kullanmadım ben şikayetim olmadıgı için
aylinpalaa [silindi] çok ağır bir bulantı kusma geçirildiğinde kullanılıyor bu konuda birden fazla doktorla görüştüm
Gzmshn prilam fayda etmiyor artık bana. aile hekimi reçete edemem dedi. kadın doğumcum günde 4 tane kullanabilirsin diyor
[silindi] aylinpalaa ben onzyd kullandim kemoterapi sonrasi yasanilan bulantilar icin kullaniliyor ne kadar agirdan bahsettiniz acaba bana doktorum methpamidi hamileyken kesinlikle önermemisti
aylinpalaa [silindi] reflüye bağlı aşırı kusma yaşadım hiçbir ilaç iyi gelmiyordu seruma katılan ilaçlar iyi gelmiyordu 16.haftaya kadar her gün günde 7-8 kez kustum metpamid yazdılar sadece öyle durumlarda kullanılabiliyor günde 1 defa