Brckose61 Seymaozcelik1515 merhaba bebeğim şu an 26+2 2 gün önce gittiğimde doktor şu an bebek ters dedi inşallah düzelir 😑
smallbaby İki gün önce gittim önce normaldi şimdi tersmiş resmen oturuyo minnakım inşaallah döner yoksa erken doğumu tetikliyomuş daha üç aydan fazla var ama insan korkuyo banada dua edin kızlar günümde doğurayım🙏🏻🙏🏻
Temmuz12_ Bende 36 haftalık hamileyim hala ters döner mi bilmiyorum, doktor dönebilir 38.haftaya kadar dedi, dönmezse de mecbur sezaryen olucam, bebeğim iyi olsun da gerisi önemli değil, bebek nasıl gelmek isterse öyle geliyor, çok da takmayın kafanıza ❤️
Meltemsalhogl Brckose61 bende 26+1im hep tersti normalde 24 hafta kontrolde donmüstü ama simdi yine ayaklar asagida anliyorum onu hareketleri cok asagıda ve hareket ettikce agri hissediyorum yurumek is yapmakda zorluyo rahatladigim zaman anliyorum donmuş diye doktorda sabah ter aksam doner suan yeri genis dedi ondan surekli donebilirmis
Brckose61 Meltemsalhogl aşağıya doğru bayağı vuruyor , eğilip doğrulmak cok zor oluyor inşallah döner sizinki de 😔