tuqbay Melikeuyar Melikeuyar kaç haftalıksınız? Bende öyleydim doktor magnezyum kalsiyum verdi şuan biraz daha iyiyim bide ayaklarımı yukarıda tutmak çok işe yarıyor
sema_altas55 Melikeuyar kesinlikle magnezyum yada kalsiyum takviyesi isteyin benimde öyleydi kullanınca biraz da olsa azaldı geçmiş olsun
Melikeuyar sema_altas55 bugün istedim doktordan verdi siz hangisini kullniyorsunuz İnş faydasını görürüm
Ksks07 Melikeuyar evet 🥲 yürüyemiyordum 2 gün önce. 2 gündür kalsiyum, magnezyum kullanıyorum iyi geldi ve dinlendim güzelce
2bebeannesiii Melikeuyar Magneyum kullanıyo musun ? Kullanmıyosan muhtemelen magnezyum eksikliğin vardır . Doktoruna danışıp kullanabilirsin iyi gelir .
sema_altas55 Melikeuyar normalde kan verdiğinde belli olması lazım ama vermedende takviye alabilirsin bence doktor yazdı banada söyledim de
Ada9y Melikeuyar 4 gece uyuyamadım Canım ben mahfoldum nasıl ağırıdı anlatamam sana öyle böyle değil diz kapaklarım koptu
Hazasel Melikeuyar oğlumda hiç olmadı diyebilirim kızımda bel kısmımdan hep sol taraftan bir giriyor ne uzanabiliyorum ne yürüyebiliyorum 😔