Mrvtyzcglu Devamlı hastaneye gidip kese bile olsa görmek istiyorum . 5+3 üm iki hafta sonra geldi . O 2 hafta ölüm gibi geçmiyor bir türlü
1Ada1 Mrvtyzcglu keşkeeeeeeeee 2 haftada bir gidiyorum geçmiyor günlerrrrrr. Kontroller de var mesela 10 gün içinde doktor bıktı bıkacak🤣
vesilece Mrvtyzcglu hareketlerini hissetmeye başlayana kadar bende sürekli doktora gidiyordum canım 🙈🙈 şükür düzeldim
ikimelekannesii22 Mrvtyzcglu ilk baslar bende 2 haftaya bir 3 haftaya bir gidiyordum simdi şükür hareketlerini hissediyorum oyuzden ayda bir gitmeye basladım ☺️ Hareketlerini hissedince rahatlarsın sabret
Turkaninalli Mrvtyzcglu Geçen bunu anneme dedim. Hamilelerin evinde bir ultrason cihazı olmalı hergün bakmak için diye 😂 Çeyiz listesine hemen eklemelisin dedi 😂😂
sliya30 Mrvtyzcglu aynen ta 6 haftalık iken ilk muayene oldum bugün 14+3 yarın kontrol var inşallah götürürüm ne yapıyor acaba zaten erken diye hareket bile hissetmiyorum insan merak ediyor
Ebbruc Mrvtyzcglu bende dün eşime keşke evde de bi ultrason cihazı olsa canımız istedikçe kalp atışını dinlerdik dedim, çünkü pztsinden beri kalp atışı videosunu izleyip duruyoruz bebeğimizin 😂