eminemre99 Kızlar Kayseri’de Tekden Hastanesi’nde kadın doğum olarak iyi dediniz hangi doktor var ücreti ne kadar eşinizden yana sigortalinokunca ne kadar oluyor merak ettim bilen gidenler var mı acaba
kuzucumoglum eminemre99 bende Tekdene gidiyorum özlem katırcı doktorum şuanlik iyi arkadaşım aynı hastane baska doktora 5 bin tlye yaptım dedi sormadım ne kadar nasıl fiytlar muayene ücreti 250 TL ama
eminemre99 kuzucumoglum merhaba canım bir kere bende gitmiştim canım evet iyi bir kadın güzel bakiyir ilgileniyor. Tesekur ederim canım
eminemre99 kuzucumoglum acaba herhangi bir indirim oluyor mu 250 den asgi iniyorlar mi acaba canım şuan kaç haftaliksin peki. İlk bebeğin mi canım
kuzucumoglum eminemre99 benim ikinci ama ilkinde ben ölü doğum yaptim şuan 9 haftaligim indiriyorlar mi bilmiyorum yaa
eminemre99 kuzucumoglum a a çok yeni canım inşallah hayırla sağlıkla kicagimiza almayı nasio eder canım bnde bir ay sonra kayseoye gitcegim canım onun için öğreneyim dedim ❤️
eminemre99 kuzucumoglum araştırdım canım özlem hica 259 den 200 lira düştü. Szeran ise 4200 dedi bu ayın 29 den sonra daha da artacakmis o belki dehik dedi