Gulsumyaman Merabalar Ankara sehir hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda ne kadar sürüyor nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz 🌸
Fenogretmeni Gulsumyaman bende şehir Hastanesi’nde yaptırdim. Doktor cok tatlı bir bayandi fotoğraf ta verdi. Bütün organlarını tek tek söyledi anlattı. yarım saate yakın sürdü
Meleq Gulsumyaman evet hemen doktorun ekranına gidiyo sekreterlikten sonuç kaydı açtırıp gösterebiliyorsunuz..doktor değerlendirdikten sonra size de bi çıktısını veriyo zaten
Gulsumyaman Meleq cok teşekkür ederim bu arada muayeneye hangi doktora gidiyosunuz acaba memnun kaldığınız birisi var mı 🌸
Meleq Gulsumyaman gamze yılmaza gidiyorum canım..ama arada ümit yasemin sert ve yeliz çolakoğluna da gidiyorum üçünden de çok çok memnunum
Gulsumyaman Meleq detaylı ultrason da resim verdiler mi peki yada video falan cekmeye izin veriyolar mi
Meleq suleceren benim girdiğim odadaki usg cihazı 2 boyutluydu hiçbişey belli olmuyodu sadece doktor ölçümlerini yapabildi ama yine de resim verdi..
Gulsumyaman suleceren ben simdiye kadar 3 4 kez gittim Burcin hanım var ona gidiyorum cok memnunum cok tatli ama resim hic vermiyo
Havvack Bende birsey sormak istiyorum. Detayliya girdigimiz gun ayrica sonuc icin randevu almamiz gerekiyormu yoksa randevu almadan sekreterlik direkt sonuc kaydi acip hemen gosterebiliyomuyuz??
Elaeyl Bende birkez selen hanım birkez de kubra hanım a gittim, kubra hanım çok daha ilgiliydi. Detaylı ultrason günü de 31 ağustos a aldım umarım sağlıklı sonuçlar çıkar
Meleq Gulsumyaman resim verdiler ama benim girdiğim odadaki cihaz 2 boyutlu olduğu için hiç bişey belli değildi..foto bazı doktorlar müsade ediyomuş ben hiç teklif etmedm