Hlalcg Kızlar selam eşime babalar günü için cinsiyet süprizi yapmayı düşünüyorum , ama sizce cinsiyeti belli olurmu cuma günü 14+2 oluyoruz sizce belli olurmu cuma günü doktoruma gidicem .
MeyraEylulBallisi Hlalcg gösterirse eğer belli olabilir. Ama doktorlar net olarak 16 dan sonra söylüyorlar. 12-16arasında daha çok tahmin yürütüyolar.
bebek3535 Hlalcg Benim doktorum 10+5 te söylemişti ve doğru bilmiş. Eğer gösterirse doğru bir tahmin gelir 😊
TeoMom Hlalcg 14+6 da bilmişti doktorum geçen hamileliğimde yani belli olmaz canım öprenebilirsin de🥰
cheryyy46 Hlalcg belli olsa bile net söylemiyor doktorlar sadece tahminde bulunuyorlar 16 haftada cinsel organların gelişim tamamlanınca söylüyorlar genelde
Night Hlalcg o haftalarda bize 60% kız demişlerdi. Doğru çıktı gerçi :D ama genelde kesin olmuyor o haftalar hatta biz 100% emin olmak için detaylı ultrasonu bekledik öyle söyledik etrafa da
sevil42 Özele gidiyorsan genelde ultrasonları iyi oluyor bana 13+5 de söyledi doktorum şuan 19 haftalık değişmedi
prens_annesii Oğlumu 12. Haftamda öğrenmiştim .. ikinci gebeliğim şu an inşallah bu da erken gösterir