seray_35 Yukarda bütün sorulami belirttim aslinda bu durumu yasayip burda normal dogurabilen varmi merak ediyorum normal dogum olsun istedim ama sartlar boyle olunca daha doktorumla gorusmedim cuma kontrolum ama sezaryen gibi gözüküyor istemesemde bu durumda olanlar yasadiklarini paylasirsa sevinirim teşekkürler 😊
eti seray_35 ben de bekliyorum bebek iri degil ama normal dogum icin 3500 u gecmesin istiyo doktorum. 3600 su an 39+4 uz. Tik yok... kanala inmemis daha.
denizefe oglum hep ıkı hafta onden gıttı o kadar bekledım kı normal olsun dıye 43.hadtya grdgmzde sezeryan oldum bebek ırıydı kılosu 4.5 gecebılır demıstı doktor acılmamda tam olmayınca sonuc sezeryan oldu ama dogumdan snra dktrm acık yureklılıkle sunu soyledı kızım ıyıkı normal dgrmadın her tarafın prcalanırdı dedı
seray_35 eti kilosu normal sizin benimki 38+4 te 3900 du bu hafta 4 4 u gecer belki kanalda da degil düşünmekten bi hal kaldim
denizefe 4.5kılo dgdu ultrasonla aynı cıktı bazı doktorlar ultrason yanılabılır dıyor ama ısının ehlı bır doktorsa az cok tahmın edıyor bebegın ırı olacagını
denizefe ıkı gune bır kntrole gttm annemde ebemdı zaten hıc yalnız kalmadım ama cıdden ırıyse doktoruna guvenıyrsan sezeryan ol bebegını tehlıkeye atma herkes aynı olmaz belkı sen kılay dgurursun oda sana ve dktruna kalmıs
seray_35 denizefe normal dogurmayi istiyordum sezaryen korkutuyo beni ama o sanciyi cekip kanala inmicekse normal doguramicaksam zaten o sanciyi cekmeye gerek yok 38+4 te 3900 du bu hafta 4 olur
denizefe tabı 4-4200 olur doktorunla kns bence kesınlestırın keske hepımız nrml dm yapabılsek ama en onemlısı nasıl dgum yaptgn degıl saglıkla kucagına almak bunu bebegın yanında uyudugunda daha ıyı anlıyorsun
Melikek 38+2bugun 4100gr. Özele gidiyorum normalde. Bugün devlete de gittim acaba normale ne der diye. Oradaki doktor da dedi normal doğurma ihtimalin yüzde 30 yüzde 70 kanala sıkışır bu bebek normal doğmaz riskli dedi. Çatım darmış. 3-3.5 arasi olsa denerdik belki dedi.
Epelinkiran Bende aynı durumdaym geçen hafta 37 haftalıktım 3400dü kilosu. Doğum şeklim bellimi dedim. Son ana kadar bi şey diyemem devlette isteğe bağlı sezeryan yapmıyoruz fln dedi. Bi de ben kilolu olduğum için kesi olursa bakımıno fln yapmam çok zor olucak. Yarım gidicem bakalm kilosu hala fazlaysa riske girmeden özelde sezeryan olucam galiba tabi oğlum ozamana kadar kendisi gelmezse