MeyraEylulBallisi Busraquner aynen öyle önemli olan sağlıkla kucağına alman inşallah.. Pazartesi sana net kaç cm olduğunu söyler doktorun 😊
Busraquner Nur123aa maşallah siz 100 gram daha da öndesiniz benden vallahi nolcak bende bilmiyorum gelesi yok bunların 😂😅
Nur123aa Busraquner hiç niyeti yok hemde benim uykularım kaçıyor artık sürekli altıma bakıyorum suyum geldi mi diye psikolojim bozuldu nasıl bu kadar kilo aldı anlamıyorum 😄😭
Nur123aa Busraquner 3800 ve daha yeni girdik 38 haftaya senin dedi 39 40 haftaya uyumlu dedi doktor 🤷🏻♀️
MeyraEylulBallisi polienaa_16 tahmin edebiliyorum. Valla o şekilde doğurabilenlere de helal olsun diyorum.
Mervee3831 2 doğumumda da ne sancım vardı ne açılmam vardı 38 haftalık doğum yaptım suni sancı rahim açıcıyla.Suyum bitmek üzere oldugu için mecbur kaldım.Simdi 36 haftalığım haftaya cuma kontrolüm var bakalım bu nasıl doğacak
Haticelisa Mervee3831 gecmis olsun aceba nekadar surdu dogumunuz cokmu agir suni? 39+5 teyim 40 da suniyle baslatmayi teklif etti doktor😢
Benjaminannesi Busraquner ay spor mu yapsan acaba nasıl gelir ki bebek kız geçen eşime dedim bebek geç gelse ne yaparız bana gel pisi pisi de diyor o zmaan hemen gelir diyor uyuz 😂😂
cansualisa Busraquner 39 haftydımmmm iriydiii kızım 53 cm 3870 doğdu hiç sancım vs yoktu ama kilosu fazla diye zorunlu sezeryan oldum hiç Pişman değilim 2. Hamileyimmm yüne spinalle yola devam snra karın gerdirme olcam inş❤️ Korkma kuzum hurma ye
Mervee3831 Haticelisa normal sancı çekmediqim için aradaki farkı bilmiyorum ama 4 serum vermişlerdi bana herkes suni sancı daha ağır dıyolar ilkinde 11 de hastaneye yattım aksam 9 da doqum yaptım 2. De 9 bucukta yatış yaptım 5 bucukta doğum yaptım