caglanigar Happybebegim tek çözümü prilam dr ilacı. Gece yatmadan iki tane alıyorsun kullanım şekli bu. Ben aşırı faydasını gördüm.
aysun_4816 Happybebegim ben son ana kadar bekledim ilaç için kilo.kaybetmeye başlayınca mecbur kullandım ama keşke baştan kullansaydim dedim bence doktorumla konuşup başlayabilirsin
seda2209 Happybebegim 5 aylık olduk hâlâ bulantılarım geçmedi. Ne ilaç verdiyse geçirmiyor, kraker yiyorum tutsun diye oda bir yere kadar. Yani gideceği yere kadar gidiyor maalesef 🥺
Sehrbnon12 Happybebegim valla canım ben 15 haftalık ikizlerime hamileyim ve 6 haftadan itibaren çekiyorum mide bulantısı ve iştahsızlığı.. 3 tane ilac degistirdim kraker vs hic bisey yatıstırmadı midemi 4 ay bitene kadar cekicez mecbur caresi yok ne yapsam boş
Hilalnur3850 Happybebegim bana doktor prilam dr yazdı ilk başta yatmadan bi tane içiyordum baktım yetmiyor yine bulanıyor yatmadan 2 tane içmeye başladım (doktora sorup tabiki) işe yaradı
Eslemdemr0309 Doktorunuza söyleyin ilac yazıyor benim de fazlasıyla bulantım vardı doktorum ilac yazdı bulantım tam kesilmesede rahatlattı beni kesinlikle doktorunuza söyleyin ilac yazacaktır
Koalaa25 Happybebegim ben ilk doktora yazdirdim hangi ilaci verecegini bilmiyordum cunku özel oldugu için ilacın net fiyatiyla almistim iki kutu daha sonra aile hekimim ben yazim o kadar para vermeyin dedi fiyat yari yariya dustu yani sen bilirsin eczaneden kendinde alabilirsin aile hekiminede yazdirabilirsin