bircicekannesii Kızlar yeni doğum yaptım minicik bi karnım var 20 günlüğüz ama yumuşak yani yok denecek kadar az ama bu yumuşaklık ne zaman gidecek gidiyor ya🙄
SimayeceninAnnesi bircicekannesii canım dha cok erken 😅 daha göbişimi taşıyamıyorum diyecek gunlerın gelecek 17 den sonra hatta bazen 25 den sonra cıkar bazen 30 dan sonra yanı bünyeye göre değişir
Esyusil bircicekannesii bu yumuşaklıkla tam spor zamanı valla benden demesi sertleştiğinde gitmiyor göbek
hunilimom bircicekannesii korse takmazsan orayı sikilastirmazsan hayatın biyu yumuşak kalır 3. Senedeyim diceklerim bu kadar
bircicekannesii Esyusil Yeni doğum yaptım spor falan hayal canım sarıyorum Müslin örtüyle ama bilmiyorum ayaktayken karnım dümdüz ama gel gör oturunca yumuşak olduğu için karnım var oluyor 🤦🏻♀️😄
bircicekannesii hunilimom 20 günlüğüm canım valla müslin örtüyle sarıyorum kendimce sıkıca yani ne kadar daha sarmam gerek ki o zaman🤦🏻♀️
bircicekannesii hunilimom Korsem yok da müslin sarıyorum canım ama ne kadar daha süre sarmam gerek onu bilmiyorum işte
bircicekannesii minikkurabiyelerinannesi Evde karın çalışacaz sanırım 😁 aslında minicik kendimi yormasamda olur ama eski Halime nazaran gözüme batıyor 🤦🏻♀️