Ysgl26 Bir ay sınırı var diye biliyorum en az bir aylık olması gerekiyor çünkü ben de yaptırdım da birinci ayini doldurmuştur onu soruyorlar hani bir aylık oldu mu diye

Derya bebekte bi sıkıntı yoksa hastaneden çıkmadan bile yapıyorlar istersek te. Zorlar mı bizi diye çekindim açıkçası

Ysgl26 doğduğu gün yaptırdık biz verdiğim en doğru karar olduğunu düşünüyorum.hiç zorlanmadım zaten 5 günde falan iyileşti klipsliydi düştü klips. Çok rahat ettik. Şimdi 2. Oğluma da aynı şekilde yaptırıcam.

Stuna teşekkür ederim. Eşim de yaptıralım gitsin hepiniz birlikte iyileşirsiniz diyo 😅 gerçi annem ve kayınnvalide de olacak halletsinler artık bi şekilde

Ysgl26 Bence siz1 ay olmasını bekleyin çünkü sezeryan olacağınız için biraz sıkıntıya sokar çişini yaptığında canı acıdı için alıyorlar yani biraz bakım gerektiriyor kremidir ilacıdır derken üstüne düşmek lazım ya o yüzden kendinizi toparlayın bence

Ysgl26 valla sonrası daha zor olur bence bebek anlamadan iyileşir gider. Yardımcı olur zaten anneler ama gerek bile kalmıyor ben çoğunlukla tek baktım hiç sorun olmadı😇

Bizim doktorumuz yeni doğan olarak önermediğini söylemişti. İlk oğlumu 3 aylıkken yaptırdım ilk gün biraz zorluk çektik sadece. İkinci oğlumu da 3 aylıkken yaptıracağım. Şimdi iki defa sezaryen olmuş biri olarak söylüyorum sizin zaten ağrılarınız olacak zorlanırsınız, yeni doğan bebeğin biraz kendini toparlaması gerekiyor. En azından 2 ay bekleyin nacizane fikrim 😊

Ysgl26 dogar dogmaz estetık acıdan hoş durmadıgı ıcın artık yapmıyorlar bır ay beklıyceksınız gerek yok suan sız bakamıycaksınız baskası bakcak mikrop kaptırır

Teşekkür ederim kızlar. Bazı doktorlar yapıyor bazıları hemen yapmıyor belli ki.. en iyisi doktorun kararını dinlemek sağolun

Ysgl26 bnm kız kardeşim 3 aylıkken yaptırdı rahat oluyor öyle her kendi toparlamış oldu hemde bebeğin bnu farketmeden geçiriyor. Bende temmuz sonu ağustos 7 gbi doğuracam öyle yapacağım oğlumu.