aylince23 32+1w hamileyim; bu zamana kadar etrafımda sütü bol olan, güzel emziren kimse olmadı annemin de hiç sütü olmuyormuş çok endişeleniyorum benim de sütüm olmaz diye. düşündüğüm tek şey bu oldu artık göğüslerimde hiç büyümedi nerdeyse sütüm olması için şimdiden ne yapabilirim bu düşüncelerden nasıl kurtulurumm yardım😥
Filizdogan aylince23 canım bende 24 haftadan beri göğsümden sut gelıyo ama Doğum yapınca gelecegı kesın degıl 🙄 Ben 3 ay Bile emmemısım kwrdesım baya emmıs sut annede varsa kızındada olur olmaz bısey degıl ki hepımızın vücudu kendıne has kafana çok takma
Calasun aylince23 süt arttırıcı gıdalar tüketicez stresten uzak durucaz ben birde pompa aldım onunda etkisi oluyormuş sütün çagalımına difrize atıyorsun allah korusun kesilirse en azından belli süre seni idare eder sagdıkların 🤔🐣
Kubravci aylince23 bebeğe bağlı bir durum bu. bebek ne kadar çok emerse o kadar süt gelir.. diyor doktorlar...
aylince23 Filizdogan işte bazılarının 24.haftada olmasa da erken geliyor okuyorum yazılanları ben de mi gariplik var hiç sütün s si bile yok gelmeyecek sanıyorum
denizefe dgm yaptıktan sonra yapcagın tek sey bol su ıcmek yesıllık yemek sutun aslı sudur yanında ıyıde beslenırsem zaten sutun ıyı gelır ve en onemlısı stres sutum gelmıyo demıceksın uykusz brakma kendını bebegn uyudumu sende hemen uyu batsın evı yemegı artık oneml olan sen ve bebegınsın