Arya10 Kızlar 14 haftalik gebeyim en başından beri başım her gün ağrıyor saatlerce bu 2 gündür geçmek bilmedi uyurken bile zonkluyor sabah uyandığımda parmaklarım şişmiş oluyor kapatamıyorum internette gebelik zehirlenmesi diyor yasayaniniz var mı
HanifeAhmet Arya10 bende 14 haftalık hamileyim son iki gündür çok ağrıyor gerçekten ne yapacağımı bilemedim doktora bile gidemiyorum o kadar halim yok
Bilgesahinn Arya10 aynı sorunu aralıklarla bende yaşıyorum özellikle son 2 gündür geçmiyor ben çözümü buz koymak ile buldum ancak o şekilde biraz rahatlama oluyor malesef sanırım başka çözümü yok 😢
Aysegulunlu Arya10 iki hamileliğimde de baş ağrısı yaşadım sanırım 4 ya da 5. Ayımda geçmişti. Parol ya da minoset icebilirsin. Doktor izin veriyor
Arya10 HanifeAhmet dayanalicak gibi değil ya ilk hamilelikte hiç böyle birsey yaşamadım internette öyle yazınca korktum
HanifeAhmet Arya10 benim ilk hamileliğim olduğu için tam bilmiyorum maalesef ama evet dayanılacak gibi değil 3 gün çektim ağrıyı sonunda geçti abim paramedik doktora sormuş ayakları 40 cm yukarda yatsın bol su içsin ve iki parolu birden yesin demiş doktor öyle yaptım ve gerçekten geçti isterseniz sizde deneyin
Seymona1 Eczanede migren taşı var mentollü . Onu önermişti doktorum başınıza sürüyorsunuz benim migrenimi bi o rahatlatmıştı . Bide magnezyum eksikliğinden oluyormuş magnezyuma başlattı beni . Hiç olmuyor o günden sonra .