Guler123_ esrashnn aynı durumdayız valla bana da cumartesi yatış verecekti baktı 3 cm açıklık var suni ile başlatalım yoksa gelmeyecek daha da bekletemem dedi gece 12 1 gibi yatışim olacak sabah saatlerinde epidural ile suni oluncak
melisremzi ipektolita Nezaman vaktiyse inşallah gelir, hepimize kolay dogum nasib olur inşallah. ♥️ Banada doktorum magnezyum yazdı sabah akşam içmem için rahatlatıyormuş yine bebege baglı gelmek isterse gelir 😁❤️
Esrahan Babymomhappy merhaba ilk bebeğim 40+1 de ikinci bebeğim 38+6 da doğdu inanın ikisi arasında dünyalar kadar fark var. Sabredin biraz kesinlikle içerde ne kadar çok dursa o kadar iyi
Esrahan Guler123_ merhaba çömelme yer silme hareketi yapın ve suni sancıyı yatarak karşılamayın hep hareket edin Rabbim kolaylık versin
Esrahan Nargizaaa merhaba ilk bebeğim 40+1 de ikinci bebeğim 38+6 da doğdu inanın ikisi arasında dünyalar kadar fark var. Sabredin biraz kesinlikle içerde ne kadar çok dursa o kadar iyi
esrashnn Esrahan öneriniz için teşekkür ederim doğumum gerçekleşti 1 saatlik yürüyüş yaptım ve sancılarım başladı ama 10 cm açılma olmasına rağmen mecburi sezeryana alındım son dk yine de evladım sağlıklı
Afra_123 Babymomhappy 38 biter bitmez ben sıcak su oturma banyoları yapacam günde 2 defa squat merdiven in çık bol hurma . En etkilisi sıcak suymus. Deneyecekseniz sizi yakmayacak kadar sıcak olması yeterli
Afra_123 Sfyb hayirlisi olsun. Benimde iyice zorluyor artık bı iki hafta sonra baslayacam doğum egzersizlerine
Yigitkeriminannesi Babymomhappy bol yürüyüş squat ahududu çayı bol temiz hava cinsel ilişki perine masajı :)
Babymomhappy esrashnn yaaaa çok duygulandım istemsiz göz yaşım aktı Allah’ım ikinizde iyisinizdir inşallah 🙏🏼🙏🏼 bize de nasip olur en kısa zamanda inşallah 🙏🏼🥰
esrashnn Babymomhappy amin canım benim inşallah sizlerde hayırlı şekilde alırsın kucağınıza evlatlarınızı çok güzel bi duygu tarifsiz ❤️🥰