Gamze1903 Sisi normal dogum dusunuyorm Insaallah ztn doktormda normal dogumcu sezryan istesemde yapmaz sanirm😁😂
DilayVardar Sisi saglikli olsun önemli olan o zayif ya da kilolu fark etmiyor ama birazda ele avuca gelsin elime almaya korkmayayim çocuğumu 😂 bakalim cati muanesinde bizi neler bekliyor
Sisi Semaomer bence olur canim ama cokta guvenmyrm cunki ultrason yanilabiliyor eksik veya fazla gosterebiliyor.
Babies16 Sisi yaptrdim bugun muaynemi.cok sukur dr mukemmel yapin var cok musait mormal dogumu bekliycez dedi.hint yagi istedi bundan sonra onunla muayne yapicakmis.evdede comelme hareketleri fln verdi.guzel gecti 👍😊
Sisi DilayVardar dogduktan sknra o kolay insallah cabucka kilo alir. Bakalim haber verirsin cati muayenesi sonucunu.
Elfidam elifemirasaf bende henuz olmadim 36+4. Yarin gidicem bakalim hastaneye. Yapacagini sanmiyorum ama. Bi onckei haftadan cati muayenesi yapacagini soylerdi herhalde 🤷♀️🤷♀️
Sisi Elfidam bnmki soylememisti canim ben sordugumda soylemisti ben de sirf yapsin diye randevuma gec gittim 1 hafta 37 de gittim tkrar sordum oda bakti yapalim ddi sen hatirlat gdnce
Melisa07 Sisi şunu merak ediyorum mesela 2 parmağıyla mı yapıyor bu muayeneyi yoksa bildiğin baya eli giriyor mu ay hiç bilmediğim için korkuyorum yaaa😰
Tuba704 Melisa07 işaret ve orta parmakla bakıyorlar jel sürüyorlar 🙈 Ben henüz olmadım ama çok araştırdım canı çok yananlar oluyor ama kasmayınca hiç acı bissetmeyenlerde oluyor 😉
Sisi Melisa07 canim iki parmagi ile yapiyor ama biraz zorladigi icin ileri dogru hafif bir aci oluyor sadece. El felan yok korkma 😂
melisa_serkan Sisi fransada her kontrolde altdan çati muanesi yapiyorlar türkiyede belli bir haftadan sonra yapiyorlar ne güzel
Sisi melisa_serkan burada dogumu tetikledigi icin cok erken haftalarda yapmiyorlar canim zorunlu kalmadikca