Dilekkkk Kızlar geçen hafta tam 25 de iken 891 gramdık bugn tekrar gittim 26. Haftamız tam 906gram haftasına göre kilosunu yakalamış ama az almış dedi doktor yani bi haftada sadece 15gr nedir ki.s moralim bozuldu yiyorum da ama demek bebeğe yarayacak şeyler yemiyorum ne tavsiye edersiniz bi kaç bişey aldım cici bebe kaşar muz falan ama moralim düştü 😔
Busebuse5 Canım mutlaka yumurta ye ve kasar bunlarin ikisi kilo yapiyor muzda öyle ve gunde 1.2 bardak süt iç Dilekkkk
sudamlasi Dilekkkk muz makarna yoğurt 👍🏻 bu aralar makarnaya sardım muzu hergün yiyiyorum zaten 4 günde 211 gr almış
1prensesannesi Dilekkkk üzülme canım yumurta hasla ye muz süt ürünleri vs. Ama şunu da söyleyeyim bünye meselesi de olabilir ben şahsen özellikle bişey yiyip icmiyorum ilk kızım 3360gr doğdu şimdiki kızımın masallhi var ne yiyosam yariyor şimdiden 2kilo doktorum kilolu olacak dedi ama bakalım hamur kızartma salata balık et tavuk ne varsa homini gırtlak yiyorum.🙈 yumurta yok denecek kadar az yiyorum malesef sevmiyorum pasta börek coreklere katıp yiyorum 😅 bunda bide çok çiğköfte yedim. Demem o ki çok kafana takma keyfine bak bebeğin en iyi kilosuyla doğar zaten 😙💕
Ffatma Dilekkkk yumurta her gün ye, süt iç, yoğurt, bir de soda iç diyorlar. Ceviz fındık fıstık muz ye inşallah faydasını görürsün:-)
Dilekkkk Busebuse5 yumurta çok yemiyorum ama yicem bundan sonra üzüldüm illaki alır dimi kilo böyle az az gitmez yani.s gerilesin istemiyorum
Dilekkkk sudamlasi oy maşallah bende yiyim ya aldım valla nasıl üzüldüm kıyamadım daha karnımda bakamıyorum diyeee
YagizAsyaMom Dilekkkk eski kaşar peyniri yumurta yoğurt süt ve özellikle muz ben 22. Haftada gittim 426 gramı 23+2 de gittim 555 gram ne yedin demişti hatta göbeği 2 Hafta önden gidiyor 🤦♀️🤦♀️ muz çok feci kilo yapıyor oysaki 1 haftada toplam 4 kere yemiştim bu kadar arttırdığını bilmiyorum
Hayalvemasal00 Dilekkkk vay be dr a bak😂 Canim bende 26+1 haftalikken kontrole gittim 42 cm 783 grm olmus kizim. Dr korlutacak bisey demedi. Kendini korkutma bu kadar. Dr a deseydin bana bi liste yap günde kac ogun ve neler yemeliyim diye. Madem oyle korkutmus seni sende oyle bisey isteyebilirdin bnce canim
Dilekkkk Hayalvemasal00 Korkutma dı aslında yani kilosu şuan normal bir sıkıntı yok dedi ama bir hafta içinde bu kadar az gr almış olması sıkıntı dedi geçen hafta 891 çok demişti bu hafa 906 iyi şuan ama aldı gram az dedi ondan
Esra___ Dilekkkk Cnmm gayet iyi kilosu benim 25de 838 gram 27de 1038 gramdı 2 hafta arayla gitmişsin o yüzdendir süt kaşar ceviz et bunları tüketmeye çalış sağlıklı olsun da kilo çok önemli değil
Dilekkkk Esra___ inşallah canım evet şimdi iyi ama geçen hafta tombul olur böyle giderse dedi şimdi de 15 gr alınca haftayı yakalamış okey ama hafta sa aldı kilo az diyince gerildim
Betul3425 Dilekkkk ben meyveyi çok tüketiyorum. Bide hergün 2 şişe sade maden suyu içiyorum mutlaka. 32 haftamız bitti ben 6 kilo almışım. Kızımda 10 gün önden gidiyo hem kilo hem boy olarak.
gonulcelen Dilekkkk cici bebe sana kilo aldırır. Sütlü tatlı , muzlusüt ceviz , kaşar peyniri, dondurma ama açık ve güvenilir yerden mesela Mado varsa keçi sütü kullanıyorlarmış,yoğurt hepsini hergün yemiyorum tabi :))
Omerasaf Dilekkkk ayy ayni postan bnde acicaktim teseekur edrimm bnde burda ojudikca uzuluyorum maleseff bizde 28 bitrdik en son 780 gr dik doktr iyi dedi ama bnde cok uzldumm yememe gerekiyo diye kendi kendimi yiyiyrmm:( ama bn cok ustahsizim yiyemiyorum yaa yemek yemek akkima gelmiyoo resmenn yasamaknicn yiyen tiplerdenim hep oyleydim sizce son zmanlarda alirmi kilo ims alir dua edin kizlarr 😏
Dilekkkk Ecrindemet kuzu kaynanam kendi yapmış tereyağı verdi bi aydır bi çok yemeğe katıom ama ıhh😀🙏
eminergunn Dilekkkk canım ben gittim 2kilo 100gr dedi bir hafta sonra gittim 1900dedi😱 ilk gittiğimde bacak boyu normaldi bir hafta sonra gittiğimde üç hafta geri ölçtü sonra işte bacağını kıvırmış o yüzden bacak boyu kısa cıktı doğal olarak kilosu eksik çıktı iki kilo var bebeğin falan dedi 🙄 yani yanılabiliyorlar takma bnce
goflak Dilekkkk canim 32 haftadan sonra birden alcak kafana takma derim. Kahvaltinda kasar peynir yagli peynir sut yumurta muz meyve falan ye canim bide tahin pekmez seviyorsan kesinlikle ye cok guzel kilo yapiyor bebege eger sekerin yoksa tabiki 😊
Dilekkkk goflak arada iki kaşık pekmez atıyorum ağzıma kaşık kuzum ya yiyodm bi ara kestim bide iki gündür stresliyim ondan mı acaba dedim aldım bugn yine yicem devam Edicem üzüldüm çocuğuma daha burda bakamıom 😔
goflak Dilekkkk oyle dusunme canim bakamiyorum diye. Sen protein agirlikli beslen canim bebegin kilo alir. Zaten bundan sonra alcak alcagini sende sasircan 😊