Baharsss Czn2105 aynen pazartesi kalp atışı için gidicem nasıl heycanlıyım bi yandan korkuyorum Allahım kimseye aratmasın inşallah 🙏
edis22 ipek9 bana dr’um 19 temmuz falan dedi 40 haftaya kadar bekleyelim dedi. 40 haftada zaten normal dogururum ama ben sezaryen istiyorum 😒 dedi sancin gelirse sezaryene aliriz
edis22 ipek9 valla benimki israrla sancin gelene kadar beklicez dedi. Okadar beklersek sancim gelir dedim hangi devirdeyiz eski sezaryenler degil ki dedi. Hemen aliriz ameliyata dedi. Bende bisey diyemedim. Bizde sezaryeni secme nedenimiz sanciyi cekmemk icindir ama dr illa cektirecek bana sanirim
Tprknazli Czn2105 ay kendim yazdım sandım yorumu benim de 191 gün var ilk gebeliğim geçen yıl martta kimyasal gebelikti ve bir yıl çok üzüldüm arkasından rabbim şükür bu gebeliğimi nasip etti 13.haftadayız sanki bi türlü ilerlemiyo zaman
Czn2105 Tprknazli ay evet hiç ilerlemiyor gibi ya nasıl geçecek 40 hafta bilmiyorum ☹️🥲😁 sizin yine cinsiyete az kalmış öğrendiniz mi
ddmyldz-33 Son 8 gün ama hiç bir belirti yok gelmeye niyeti yok gibi erkek bebeklerin geneli mi böyle acaba 😂😂 Gelmedikçe sıkıntı stres artıyor bende dayanamayıp sezeryan isticek duruma geldim
kubumom 6 gün kaldı, normal doğum bekliyoruz. Son 1 haftam hep geldi gelecekle geçti ama gelmiyor.. bu gece de bebeğim sürekli toplandı sertleşti uyutmadı bugün gelir mi acaba 😁