Ddeva123 Hamilelikte popo ve üst bacakta selülit problemi yaşayan oldu mu ? Düzelmesi için neler yapıyorsunuz
Mucizeminnos Ddeva123 olursa at kılı fırçası alıp denemeyi düşünüyorum hatta hamilelikte olduğunu okudum olmadan alıp denemeyi düşünüyorum etkisi var diye okudum ne kadar doğru bilmem ama onu denicem
Ddeva123 Mucizeminnos at kılı fırçası önceden almıştım ama hiç kullanmadım faydası oluyor mu acaba bilmiyorum:(
Nurcantas65 Valla alası oluştu bebek gelsin sağ salim at kılı fırçası ve selülit kremleri,sporla geçer bence bakalım
Ddeva123 Nurcantas65 daha önce hamilelikte geçiren anneler selülit doğumdan sonra gitmiyor demiş. Ama kilo verince gider bence ya neden gitmesin ki :(
Mucizeminnos Ddeva123 oluyomuş diye okudum düzenli kullanımda tabi sporla desteklenmesi lazımmış heralde de yine de çok spor yapamasam da alıp denicem en azından oluşmadan önlem almak istiyorum şort vs giyiyorum çünkü hiç istemiceğim bişe olur yani
Ddeva123 Mucizeminnos valla tatlım neredeyse hiç selülitim yoktu hamilelikte şu an toplam 13 kilo aldım ve popomdan alt bacağıma kadar selülit oldu. Hele otururken o kadar çirkin gözükeni evde bile pijama giyiyorum görünmesin diye :( %90 herkeste oluyormus. At kılını ben de deneyeceğim inşallah işe yarar
Mucizeminnos Ddeva123 hamilelikte çıkıyomuş zaten yaa ben de okudum önlem olsun istiyorum at kılına başlayın bakalım etki eder inşallah 🌸