Nilayy20 İlk hamileleliğim şimdi 8 haftalık ,6 haftadan itibaren mide bulantım halsizlik aşırı kokulara karşı hasassiyet Tahminen ne zaman geçer çok yıprattı bu süreç beni 🥲
Muzlupuding Nilayy20 ay canım 13+3 den bildiriyorum bulantı hapını almaya giderken bile kusuyorum. Bitmeyecekmiş gibi geliyo allah hepimizin yardımcısı olsun
Tirtir5 Nilayy20 benimde ilk gebeliğim canım 8 haftalık aynıyız Bernatım bende migde bulantısı migde yanması kabızlık var bide :(
Gul_Baharr Muzlupuding ben şuan 20 +4 haftalık oldum bi ara geçti dedim dün gene başladı benimki su bile içinde atıyorum
Nilayy20 Bende su içince bile midem bulanıyor malesef ki en çok su içmemiz gereken dönem yudum yudum almaya çalışıyorum ama zor ..
Muzlupuding Nilayy20 daha kötü ilaçlarımız olcakmış buna şükrediyorum ben hiç bir hapı içemem normalde ama işte mecburum
Nilayy20 dezgi inşAllah geçer benimde ,iştahım çok az hiç birşey canım istemiyor mecbur yemeye çalışıyorum ama zor bu durumda evden dışarı çıkmak bile istemiyorum 🥲
dezgi Nilayy20 benimde öyleydi kuzum kaç kez otobüsten indim yari yolda işten donerken🤤 bana en iyi muz geliyordu ve tuzlu çubuk kraker
Nilayy20 Bende iyi ki şu an evden çalışma imkanım var yoksa düşünemiyorum bile sabahları daha iyi hisediyorum kendimi ama öğleden sonra başlayıp akşam uyana kadar beni maffediyor
Gmg Moralinizi bozmak istemem ama 5. Haftada başladı bulantılarım 18. Hafta bitmek üzere ve hala geçmedi. İnşallah sizinki daha kısa sürer 🙏🏻 Herkesin bünyesi farklı tepki gösteriyormuş
Nilayy20 Gmg hiç azalma yok mu tüm gün rahatsız mı ediyor sizi,kusma falan da oluyor mu 🥲ben bir kaç defa kustum da o birazcık rahatlatıyor beni
Gmg Nilayy20 kusma pek olmadı bende. 5-6 kere falan kustum şimdiye kadar. Ama devamlı hiç geçmeyen bir mide bulantısıyla yaşıyorum. 15-16. Haftaya kadar çok yoğun koku hassasiyetim de vardı. Şu an koku hassasiyeti epey azaldı fakat mide bulantıları devam ediyor 😕