ikicocukmeselesi Kızlar kurban bayramının 1. Günü 40ımızda çıkıyor. Bayramlık alacağım ama 40 günlük bebeğe kısa kollu şort elbise vesaire giydirilir mi? Oğlum kış bebeğiydi zorlanmadım hiç bu konularda şimdi kızımda afalladım resmen 🤦🏼♀️
Saaki ikicocukmeselesi havanın serinligine bağlı serin olursa giydirilmez normal olarak ama aşırı sıcak olursa sorun olmaz diye düşünüyorum
summu ikicocukmeselesi kısa kollu dan emin olamadım daha çok küçük ama ince penye tarzı birşey giydirebilirsiniz bence.
Mrv135 ikicocukmeselesi LCW den minnie mousse lu tulum falan alin. Böyle pembeli bir şeyler bir de Instagramdan falan süslü bandaj falan alın. Bence oldu bu iş 😂 Bir kısa kollu bir uzun kollu alın havaya göre giydirirsiniz.
benimmdunyamm ikicocukmeselesi temmuz sıcak olur olduğunuz memleket nasıl bilmem de mersin falan çok sıcak çocuk ip askılı bile giyer burada 🤣
summu ikicocukmeselesi doğru malesef küçük bebekler için öyle çok süslü şeyler olmuyor. İnstegramda ilkimbebe diye bir sayfayı takip ediyorm. Orda biraz süslü şeyler vardi. Bnde kızım için tulum vs. almıştım dantelli modellerden.
Mrv135 ikicocukmeselesi Ay evet küçük bebeklere süslü şeyler çok yok. Önünde kurdelesi olan boneler çok güzel oluyor ama yaz sıcağında terletir 😂
ipekveatlas ikicocukmeselesi valla benim bebeğim su an 40 günlük ben zıbınla bırakıyorum o kadar sıcak ki çocuk mayışıyo bildiğin. ayrıca bu gece de zıbınla uyudu üstüne müslin örttüm
ikicocukmeselesi ipekveatlas bana doktorum ilk 1 ay dikkat et kafasından üşür şapka tak dedi🤦🏼♀️ Umarım çocuk sıcaktan yanmıyordur
ipekveatlas ikicocukmeselesi tabi ne kadsr sıcak olduğuna bağlı bu. bana da ilk 1 hafta kafasından üsür dedi doktor sonra eldivende takma şapka da takma dedi