Efemom2 Ayse3878 24haftaya kadr 10kilo aldım hala nasıl aldıgımı bilmem yememde bi değişlik olmadı çünkü son 5haftadırda kilo almıyorm son 2ay inşallah almam 😅
1S3MANNE Ayse3878 az yemeye çalışıyorm ama sanki sürekli açım duramıyorum yemeden sonra gelsin kilolar🙄
pediatrihemsiresi Bende bir ayda 3 kilo alıp hiç doygunluk hissetmeyince diyetisyene gittim abur cuburu hamur işini bıraktım 2 haftadır aynı kilomdayım, tavsiye ederim.
Cansu1- Efemom2 bende 2 ayda 11 kilo aldım. 4.aya kadar hiç almadım 5- ve 6. Ay allahım her ay 5 kilo aldım. Şimdi 7.ayımdayım daha yavaş alıyorum
Efemom2 Cansu1- 2ay daha böyle gidersem süper ama yememde hiçbir değişiklik yok nasıl aldım hala aklım almıyo 😅
Ayse3878 ikimelekannesii22 ya ben 43 ile hamile kaldım. Ayrı hiç bisey yemyrm hatta ne bulursm onu yiyorum çok bile yemyrm görseniz yediğimi bian da almaya başladım doktora şüphelendi test verdik bakalım ne çıkarsa
Benjaminannesi Ayse3878 ilk altı ay yalnızca 5 kilo aldım sonraki 1.5- 2 ay içerisinde 4 kilo aldım ilk alti ay anne yalnızca kendine alır dedi doktor ben de elimden geldiğince sağlıklı ama az yedim şimdi homidi gırtlak yiyorum 😂