Yasmin61 Arkadaşlar merhaba aben 20 haftalık gebeyim. Göbeğim aşırı tüylü. Önceden ağda yaptırıyodum. Hamile kalınca bıraktım. Ama görüntüsü beni çok rahatsız ediyor. Karnıma ağda yaptırsam bı sorun olurmu acaba ? Var mı daha önce yaptıran .
Yildiz028 Yasmin61 benim ilk hamileligim bariz kılliydi. 😂 hic dokunmadim simdi yine hamileyim yine dokunmicam 😂 almayla bitmiyolar cunku hangi biriyle ugrasicaz 😂
S1907 Yasmin61 yaa bende 15 haftalğm ayva tüyler çktı aşırı sinir olyrm bu sene mayo giycem artk al al bitmycekler nasl olsa😂😂
Sevdapl Yasmin61 ben yaptırıyorum bir sorun olmuyor. Bazıları çatlarsın diyor ama 29. haftadayım henüz çatlağım yok.
Deletedmom727272 Kas usturası ile alabilirsiniz, bu bölge tüyleri koltukaltı bacak gibi çoşan bi yer değil, ağda çok çekiştirmeli bilemedim🙄
Ayselrn Deletedmom727272 aynen bende o şekilde temizliyorum normalde lazere gidiyodum şuan ustura veya genital bölge jiletiyle temizliyorum
Yasmin61 Yildiz028 öyle de benimkiler uzun yani küçük ayva tüyü olsa neyse diyecem de ultrason çekilirken falan utanıyorum artık. 😊 Bide eşim aşırı pimpirikli bu konuda malesef
[silindi] Yasmin61 ay bende de çok kötüydü ama ağdayla canım acıyordu çok bide ağdadan sonra benek benek olup kanıyordu her yeri ondan dolayı almadım hiç, çatlak da olmamıştı doğum sonrası yavaş yavaş gidiyor hepsi😊