Bebegim0101 kızlar merhaba 1 hazıranda aşılamam oldu normalde dün adet olmam gerekti olmadım günüm şaşmaz.Gebelik desen oda yok sürekli silik çizgi çıkıyor ama koyulaşma yok çizgide kan testi vermeye niyetlendm bugun grev varmış.Belirti desen o da yok.
Fatmaztrk Bebegim0101 yarın sabah hızlı gebelik testiyle yap canım 5 dk içinde silikte olsa çizgi çıkması lazım. İnşallah vardır 🙏🏻
Yaseminf Bebegim0101 insallah hayırlı haberdir zaten çok erken oldugu için direk kan testi yaptırın bence sabah belki ilac kullandığın için biraz günü değişebilir sonuçta dışarıdan bisey girdi vucuduna belki de testin pozitif cikar ama erken gebelik testi vs bunlarla uğraşma hiç direk kan ver emin olursun tip merkezlerinde test ucreti çok uygun hızlı gebelik testi alsan bile neredeyse ayni para grev yok tip merkezlerinde orada yaptır istersen
Kubra1235 Bebegim0101 silikte olsa çıkmış bence iğne hap etkisi geçmiştir testini atabilir misin bakalım ? En güzeli adet gününde gelmiş zaten kan testi ver rahatla
Bebegim0101 Aysesafil şimdi şöyle aşılama oldum acaba oyüzdenmi gecikme oldu diye düşünüyorum.normalde gecikmem hiç olmaz
Kubra1235 Kubra1235 ben hap igne bunlar adeti daha erken getirebiliyor diye biliyorum canım doğru mu bilmiyorum ama
Kubra1235 Bebegim0101 ümitlendirmeyeyim canım ama var gibi gözüküyor en garantisi en kısa zamanda kan ver rahatla
Bebegim0101 bhrey evet ama ben kan testi yaptrmadan emin olamıyorum cnm teste güvenemiyorum çünkü günüm geçti ama çizgi hep silik çıkıyo.yrın kan tahlili yaptrcam inşlh
Bebegim0101 bhrey benim kafama takılan günüm geçmesine ragmen çizginin silik olması cnm.sabah saglık ocagına gideyim adet olmazsam
Kubra1235 Bebegim0101 geç döllenme filan olmuştur belki canım arkadaşımın 4 gün gecikti kopkoyu çıkmıştı yeni gecikmennolmus senin ondan da olabilir