Meleq 09Tugba_0909 göğüslerimde büyüme kararma olmadı dolgunluk hissi de yok ama çok nadir arada sızlıyo ve sıkınca süte benzer bi sıvı geliyo 33 haftayız..ben de tedirginim sütümün olmamasından emzirmeyi çok istiyorum
Sarahh 09Tugba_0909 20 haftadan başlar galiba ama ikinci hamilelikte çok erken başlıyor bende mesela öyle oldu 21 haftalığız göğüsümden kaç hafdadır sıvı geliyor ve bayağı büyüdü
Ebbruc 09Tugba_0909 ben 7+2 yim şuan 5.haftamda başladı göğüslerim büyümeye , 28 yaşındayım ama normale göre çok küçüktü
2kizanasi Bu kişiden kişiye değişebilir ben hamile kalır kalmaz göğüslerim büyüyor ve sürekli büyümeye devam ediyor ilk kızımda sütüm 14 haftalıkken gelmeye başlamıştı bu kızımda 16 17 haftada falan
superstar_00 Meleq Neden sıkıyorsunuz göğüsleri uyarmayın diyorlar süt akışı başladığında erken doğuma neden oluyor diye bilginiz olsun.
NM_mom Hamile kaldığım ilk zamanlardan şişmeye başladı ucum karardı ve memem de çatlaklar oluştu 🤦🏼♀️
Meleq Sarahh evet çok değil aslında 2 kez merakımdan sıkmıştım..24 haftadan sonra erken doğum tehlikem başlayınca korkudan dokunamadım bidaha
Meleq superstar_00 evet biliyorum sürekli değil zaten 2 kez merakımdan çok hafif sıktım 24 haftada erken doğum tehlikem başlayınca korkudan dokunmadım bidaha..
Tubacngl superstar_00 Ne zamandan sonra sıkılırsa erken doğuma sebep olur ilişki sırasında olabiliyor bazen ona göre davranayım 15 haftalık gebeyim
Sarahh Tubacngl hamilelik boyunca sıkıştırılmaması gerekiyor hem süt kanallarıda oluşuyor o yüzden bide emzirdiğiniz zaman
ceren_1411 Göğüslerim çok büyümedi uçları zaten çıkıktı iyice çıktı.36.haftadayım hiç sıvı veya süt gelmedi
Sarahh ceren_1411 iç çamaşırınıza dikkat ettinizmi? genelikle sarı leke ola biliyor ve o ilk süt denilen sıvı
nurcan_26g 09Tugba_0909 benim iki hamileliğim de de ne göğüslerim büyüdü ne süt kanalları doldu sezeryan ikiside ama doğumin ertesi günü çok ciddi bı büyüme aniden oldu taş kesildi resmen süt dolmasından yani kişiden kişiye değişebilir
Sarahh ceren_1411 peki göğüs ucunuzda kabuk gibi şeyler varmı varsa demekki geliyor . Gelmesi iyi bebeğiniz doöduğu anda o süt veriliyor ve çok yararlı