DNK0644 İkiz gebelik durumu olan var mı aceba doktor kaçıncı haftada doğum olur diyor ve şuan 33. Haftada kiloları nasıl🌸🌸
Sedaerbil DNK0644 bn 37.haftadayım yarn itibariyle bitmiş oluyor bebekelrn gelişimiyle alakalı cnm aralarındaki fark fazla olmazsa bekletebilir 38.haftaya kadr.bnm doktorum bi hastasını 40.haftaya kadr bekletmiş ama kiloları biri 1850 digeri 1950 oldugu için.
Sedaerbil DNK0644 bu cumada dogum yapacm kısmetse.gecen hafta biri 2200 digeri 2700 dü.inş aralarındaki fark kapanmıştır diye dua ediyorum ama kısmet hayırlısını versin rabbim.37+2 oluyoruz normalde
susamlar Ben tek yumurta ikiziyim ve 20.haftadayım şuan bebeklerim arasında kan akisi digerine biraz daha fazla gidiyor aralarinda 60 gr fark var sizde böyle bir sorun oldu mu acaba
DNK0644 susamlar bizim doktorumuz hiç bir şekilde öyle detay vermedi normal haftası ile uyumlu olduğunu söyledi kiloları hakkında bilgi veriyor o kadar siz detaylara takılmayın inşaAllah sağlıkla alırısınız kucağınıza bizimki çift yumurta ikizi
DNK0644 Sedaerbil Sedaerbil hayırlı doğum olsun inşaAllah sağlıkla gelsinler. Sezeryan mı olacaksınız aceba. Bizim doktorumuz daha hangi hastahane olacağını bile söylemedi 😞stres oluyorum bende neyle karşılaşacağım diye
star3star Oylesine6161 maşallah 🧿kaçıncı haftada bebekleriniz tam anlamıyla kilo almaya başladılar.nasipse paArtesi kontrolüm var 27. haftama giricem en son 24. haftamda gitmiştim bir bebeğim 597 bir bebeğim 613 grdı🤲🏻🧿
Oylesine6161 star3star 28 29 dan sonra her hafta değişiyordu ama haftada 150 200 gram almaya başladılar
gmzzmg Bana hep 37.haftada doğum olur diyor doktorum. Şuan 25+5im bu haftadaki kontrollerde biri 795 biri de 780 gramdı