Deletedmom7373700 Kaderteke 16. Haftada bende de var aynı sıkıntı berbat şekilde hemde. Kusma da var mı ?
Fatma0090 Kaderteke sularda salgın var cesme suyu içiyorsan yada ilaclar la da alakalı olablr Bi hastaneye git istersen
Tugceasil Ben de öyle oldum bir iki gün önce çocuktan bulaştı kusma ishal. Crp değerime baktılar 43 olmuş kanda enfeksiyon var moralim çok bozuk antibiyotiğe başladık
Deletedmom7373700 Kaderteke salgın varmış. Bende dünden beri iki kez acile gittin. Serum taktırdım yine. Bi gidin bence. Vücut sıvı kaybediyor ya sıkıntılı bir durum bebekte olunca. Bol su tüketin.
Tugceasil Kaderteke bebekten değil diğer çocuğumdan bulaştı bana. Doktorumun anlaşmalı olduğu hastanenin aciline gittim ordan da dahiliyeyeye çıktık işte
Fatma0090 Kaderteke mutlaka hastaneye gıt canım cesme suyundansa ona gore bişeyler yaparlar bazı demir ilacları ishal edip bazısı kabuz ediyor bünyeden bunyeye farkedıyor sen Bi git kontrole ne olur ne olmaz
Kaderteke Fatma0090 aynen gidiym yinede dediğin gibi hiç daha ilaçlardan kabız olmadım hep ishal oldum