saglikciaanne Bebislerinizin ismini ne koymayı dusunuyorsunuz sevgili anneler. Ben Asrın , Kayra , Milan , Poyraz arasındayım ikinci ismi Efe olacak 🌹❤️
Aselasaf saglikciaanne Mustafa Asaf düşünüyoruz şuan . Efe ismine Asrın ya da Poyraz daha çok uyar bence 🙂
Ceycey22 saglikciaanne benim annem de bana Poyraz ismi çok güzel falan diyor evet güzel ama biz sanırım Bora ismini koyacağız 🥰
saglikciaanne Aselasaf bende öyle düşünüyorum 🥰 yine diğer isimleri beğendiğim için aklımda şuan 🥰😁 sağlıcakla kucağınıza alin insallah
Deletedmom727271 İlk oğlumun adı Giray Alp, ikinci oğlumun adı Görkem 🧸 Sizinde aralarında Asrın çok güzel 😊
4858 saglikciaanne biz Mert koyacağız Allah izin verirse❤️ sizinde Milan Efe kulağa hoş geliyor bence
Busrafirat10 Bizde yiğit ama eşim yiğit poyraz olsun diyor bend eçok uzun olur diyorum tek isim taraftarıyım bencede en uyumlu milan efe
Prensannesiiiiiii Ben normalde iki isim sevmem mushap yada yusuf istiyordum hamileliğimin başında kayınpederime kanser teşhisi konuldu eşime dedim istersen babanın ismini koyalım gönlü hoş olsun diye onun adı da mehmt Sait 5 yaşında yeğenimde deniz diyor şimdiden bakalım ama büyük ihtimalle kayınpederimin ismi olacak
Cigdem_58 Kızlar Ahmet ismin yanına isim bulamıyorum soyadımız avcı yardımm kızlar bu isim nasıl acaba Ahmet özay 🤔