Mercimekos Kızlaar 30 haftalık gebeyim ama bebeğim 33 haftalık görünüyor. Benim gibi olan var mı? Benim gibi olup bebeğini sağlıklı doğuran var mı?
Ebga Mercimekos benim de bebeğim normalde 30 haftalık ama 33 haftalık çıktı.Yarından itibaren günde 6 defa şeker ölçümüne başlıyorum.Bir hafta sonra kontrole gideceğim. Eğer diyetine uymazsan insülin başlayacağız dediler.Sizin bebeğiniz kaç kg
SusamTanecigi Mercimekos şeker yüklemesi yaptırdınız mi ondan kaynaklı olabilir eğer öyle ise gebelik diyeti ister doktorunuz muhtemelen yada insülin diyebilir
Pheebs Benim de 32 haftalik ama 33+5 görünüyor. doktorum gelişimi önden gidiyor güzel gidiyor dedi ama doğum buna göre daha erken mi oluyor onu merak ediyorum ben de
GamzeCan Pheebs doğum onu etkilemiyor kızlarr benm iki gebeliğimde de hep önden gitti cok sükür hic bir sorunn yaşamadım🌸
Oelrlrkmemdmd Mercimekos ne yiyip içtin canım benimde 4 gün falan geri çıktı doktor sorun yok dedi ama ben biraz toplu olsun istiyorum
Mercimekos Oelrlrkmemdmd kuzum valla ben öyle düzenli beslenemiyorum. Çoğu zaman canım birşey istemiyor. Ama günlük iki köy yumurtası mutlaka yiyorum. Maden suyu, yoğurt, kaşar peyniri, kırmızı et ve meyve…