Ilkhayat Hatosarica sezaryanla hiç hissetmiyorsun bilene 15 dakikada alıyorlar bebeği götürüyorlar seni dikiyorlar eğer baygın olmazsanız doktorunuz konuşa konuşa yapıyor sen nasıl bittiğini anlamazsın sakın kendini öyle şeylerle beynine sokma bazıları biraz abartıyor normal doğumda bile uyuşturuyor laf yapıyorlar kendini üzme sıkma derim hayırlısı buysa öyle olsun
SutlacimiYedimmiBen Hatosarica bak ne güzel olmuş masllh bnmkinin kilosundan ziyade kafa çapida 36 di😬 saglikla büyüt 🙏🏻
Emresra61 Hatosarica benım annemde kardesımı 4500 gram normal doğurmuş ama gel bıde ona sor cok kanaması olmus be göbeğinde fıtık var hal şiş doğumdan kaldı. Benım oğlumda ırı bebekti 4250 doğdu ben hıc rıske atmadım dırek sezeryan oldum ıyıkıde olmuşum dıyorum oğlumu doğunca gördüğümde normal doguramazdım kesınlıkle dedım baya iriydi bende oyle iri yapılı biri degılım zor olurdu yani iriyse sende riske atma derım
Aytnnn Karının büyük küçük olması karın boşluğundan aslıdır, yani doktor haklı ola bilir küçük karınlı insanlar gördük ama normal kiloda doğdu bebekler, ama yinede içinde inanmama hissi varsa başka doktorlada görüş
Halime90 Hatosarica sezeryndna bu kadar korkmasnıza gerek yok. Herkes bağırmaz herkesin vucudu aynı değil . İlk doğumumda bile destek almadan ilk kalkışımı yapmışdım . Ona bakacak olursanız normal doğumda da çok yırtık olduğu zaman dikiş atıldığnda aylarca üstüne oturamayan insanlar var sezeryn buna göre daha çabuk geçiyor
suslubocu Hatosarica 3. Doğumun gayette doğurabilirsin normal korkma. Sezeryan sonrası normal doğum yaptırdı benim doktorum 4 kilonun üstünde
Songl__ Hatosarica ben 4 kilo dogurdum ilk gebeligimdi cok zorlandim bence direk sezeryan ol eskilere ne bakiyorsun bosver doktorunu dinlemelisin
Acemianneee08 Hatosarica kuzum hiç canını sıkma ve çevreni dinleme. Sezeryanda bağırma şansları yok uyuşturuyolar ve 5-6 saat ağrı bile hissetmiyosun mümkün değil yani . Normal doğumda bağrışları duyarsın okey ama sezeryanda o durum yok . Kilo olark iriyse hiç bebeği riske atma omuz takılması olur sıkışma olur . Sezeryan kötü bişey değil bazen kurtarıcı . Karnın büyük küçük olması da bebeğin büyüklüğüyle alakalı değil 3. Gebeliğin iç karnın geniş muhtemelen