Ndnz Arkadaşlar merhaba , iki gündür sarımsı bir akıntım oluyor bu durumu yaşayan var mı paniklencek bir durum mu , bilginiz var mı
hulya_6363 Ndnz benim bekarliktan beri öyleydi bir azalır bir cogalirfi şimdi 6 aylık gebeyim doktora söyledim fitil yazdı onu kullanacam
Serapcemre Ndnz ya bir günden bir şey olmaz ama canım enfeksıyonsa önemse ben bu yüzden erken doğurdm geçen bir arkadaşta yazdı uyardm gitti ki erken dogum riski varmış:(
Ndnz hulya_6363 bende 5 aylığım sağ kasık kısmım da da böle bıçak kesiği gibi bir şey var korktm bende
Cananyildiz Ndnz yapışkan akıntı bende de geldi canım 1 2 gün sürdü intten baktığım da bebek ve rahim büyüdüğü için normal olduğu yazıyordy
hulya_6363 Ndnz korkmayın doktor fitil falan verir bol su için ve iç çamaşırınizi ütüleyip giyin mikroplarj ölmüş oluyor ozaman
myangelson Ndnz yapışkan derken sümüksü bir akıntı mi korkutmak istemem ama enfeksiyon da olabilir nişan da olabilir genelde kahverengi kanlı deniyor nişan a ama bende 19. Haftada aynı sarımsı ve sümüksü gelmişti yapış yapış 2 gün gelmişti
myangelson Ndnz estağfurullah anca öyle anlatılabilir benim gördüğüm öyleydi yani görünce hemen anladım bir sıkıntı olduğunu internetten fotoğraf falan baktım tahmin ettiğim gibi nişanmis gelen sürekli gelmedi böyle 2 gün az az bı keresinde baya fazla geldi sonra kesildi
myangelson Ndnz nişan rahim ağzını kapalı tutan mukus tıkacı diye biliyorum bende o geldi 2cm e yakın açıklık oluşmuş rahim boyum kısalmış doğum olacaktı neredeyse acil dikiş atıldı bana serklaj yapıldı bence bir doktoruna görün belki nişan da değildir enfeksiyondur ilaç falan verir ama bence geç kalındığı için neredeyse doğum olacaktı Allah korudu 😔 bence imkanın varsa git ve şöyle hatta hala geliyorsa resmini çek doktora göster