2gebe madde madde gidemicem ama aciklik getireyim , ciplaklik konusunda algi degistiriliyor su donem. İlgiyi baska yere cekiyorlar altinda bir cok sebep olabilir ama dikkat edin bu tarz olaylar oldugunda genelde iktidar partiyle ilgili problemler yada multeci krizi vs oluyor.
Protez tirnaga gelince herkes ayni dini paylasmiyor yada ayni sekilde o dini uygulamiyor. Ayni seyi alevilerinde yemegi yenmez vs diyerek irkcilik olarak uyhulayanlar var. Protez tirnakta kir birikmiyor daha once yaptirmis biri olarak diyorum. Cunku once tirnaklar manikur yapilarak guzelce temizlenir ardindan dibine aciyacak sekilde bir sey konuluyor onun ustune jel konuluyor ve alti dolu yani kir vs girmiyor. Onun dini inanci yuzunden elinden yemek vs yenmez demekte muslumanlikta yok diye biliyorum :) onun disinda deprem ve sellere bisi diyemem , deprem ulkesiyiz altimiz fay hatti dolu o yuzden normal , seller desen agac kalmadi oda gayet normal bir problemimiz maalesef. Lakin orman yanginlarinin bile bile lades oldugunu dusunuyorum , malum sit alani lazim… :) aile ici siddete gelince uzgunum ama artik her sey sosyal medya. Sesinizi topluma duyurmaniz gerekiyor ki gercek anlamda bisiler yapilsin. Yoksa hayatta adalet oldugunu dusunmuyorum. Birde mukremine gelirsek ; o konuda gercekten hakli olduhunu dusunuyorum. Bir kitle var ve ne verirsen ver daha fazlasini istiyor ve cogunlugu bu bahsedilen platformda. Bu platformda bugune kadar dalga gecildi kucaga bebek alininca cingar cikti yok ailesi nasil izin verir vs. Oncelikle yurt disinda tasiyici babalik mevzusu var bu konu uzar lakin tvde oyunculuk yaptirilan bebekle pekte farki olmayan bir durum , bir senaryo var ortada ve gayet guzel isledi ha bugun ha yarin diye diye buyuk bir kitleyi elde tuttu ve inandirdi. Sahiden inanan bile vardi. Dusunun artik… Evet konusulmasi gereken bir konu lakin ona gelene kadar gundemde daha onemli konular oldugunj dusunuyorum…