MerveEbru Kızlar 100 gr içicem ama çok susadım yaaa nasıl içicem onu bilmiyorum 🥲😢su içsem mi birazcık
aslansmommm MerveEbru içme canım bende yaptırcam iki hafta sonra doktor kesinlikle bişey yiyip içme dedi saat 8de randevum Allahtan erken cagırdı da yoksa bu saatlere dayanamam bende susuz 😔
Acemianneee08 MerveEbru biraz daha dayan kuzum içeceği içinceye kadar bana içtikten sonra 2 yudum içmeme izin vermişti doktorum
derinnguney MerveEbru Aç susuz yapıyorlar ilk saat değil de 2. 60dakika geçmedi açık havaya çık nefes al.
MerveEbru Askiletotomsu ayrıca sizin bünyenizle herkesinki bir olmuyor onun farkında olarak yazarsanız iyi olur
delicea Bende şu an yeni yaptırdım aç olmanız önemli verecekleri ilaç zaten elmalı soda gibi içtikten sonra sadece 1 bardak su içmenize izin veriliyor sadece çok fazla ayakta kalmayın miğde bulantısı yapabilir
Hafize27 Baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor kusan cok ben mescide gidip yatmıştım kusmamak için dikkat edin fazla ayakta durmayın
Cansu1- MerveEbru bende 75 mg yaptırdım hemşire dedi çok dayanamazsan su ağzına al biraz ağzını çalkala tükür dedi
AlevSysl Bende yaptırdım 2. Kanı vrrmek için bekliyorum şuan . İnşallah sonuçlar güzel çıkar korkuyorum.🙏 75 lik yaptı doktorum annem babam şeker hastası biraz kilomda var . Umarım yolunda olur her şey hepimiz için. 🙏