alisinannesi10 Merhaba anneler bebeğinizin ilk renkli ultrason resmini ne zaman aldınız doktorunuzdan ?ek ücret veriliyor mu ? Ben 28. Haftadayım çok merak ediyorum yüz hatlarını ya. Sizde resimlerinizi buraya atabilirsiniz 😊🌸
findiklibadem alisinannesi10 detaylıda belli olmuyor mu acaba ben öyle duymuştum ama ☺️ Siz detaylıda yüzünü görebilmiş miydiniz
Askiletotomsu alisinannesi10 detaylida veriyorlar canım Biz detaylı da aldık 22.haftada Daha bidaha da gostermedi bebek kendini 30+4 uz
aslansmommm alisinannesi10 ilk detaylı ultrasonda almıştım ben renkli çok güzeldi artık oğlumu düşününce bir yüz beliriyor aklımda 🥹🧿
alisinannesi10 findiklibadem malesef ya hiç göremedim detaylı yı devlet hastanesinde oldum ve siyah beyazdı ayrıca doktor göstermedi ve ultrason kağıdı bile vermedi. Urfa gibi bi yer şaşırmamak lazım
alisinannesi10 Askiletotomsu maşallah bzimki detaylı siyah beyazdı ve doktordan istemiş olmama rağmen göstermedi ve vermedi malesef o yüzden özele gidicem sırf görmek için
cigdem4154 alisinannesi10 33 haftalıkken aldık çünkü yüzünü göstermedi hatta bunda da sadece burnu ve alnı var yine yarısı kapalı çok nazlı kızım asla açmıyo suratını 🤩
findiklibadem cigdem4154 bizde 20+4 deyiz ne zaman gitsem elleri yüzünde hiç göstermiyo kendini benim kızımda 😅 siz çikolata filan yiyip gitmeyi denediniz mi bana bide öyle dene dediler ama etkili olur mu 😂
cigdem4154 findiklibadem valla yemediğim şey kalmadı göstermeyecekse göstermiyor direk poposunu dönüyo 😀 doğacak zaten şurda 2 3 hafta içinde o zaman görürüm artık 😀
momeva alisinannesi10 benimki katiyen göstermiyor.. karnımda hiç durmayan bebek doktora gidince ellerini yüzüne kapatıyor. En son 23 de gittim. Doktor 10 dk bekledi karnımı salladı asla ellerini yüzünden çekmedi. En son pes etti doktor 😂
hulyademr Bende 23+3 te detaylı ultrasonda aldım renkli ultrason fotoğrafını. Hatta ilk gösteredi yüzünü sonra bir 10-15 dk yürü gel dedi doktor. Sonra net bir fotoğraf aldık gördük kızımızın yüzünü 🥰
mirage333 alisinannesi10 10. Hafta gibi almistim. Extra ucret yok doktor her kontrolde hem renkli veriyor, hem siyah beyaz
minikturtam1 alisinannesi10 15. Haftada cok merak ediyoruz diye doktor renkli olarak gosterip ultrason resmi vermisti.