Ulkr__ 28. Haftaya kadar tuvalet dışında hiç kalkmadım banyo bile yasaktı annem vücudumu silip saçlarımı yıkıyodu yattığım yerde yemeği bile biraz doğrulup öyle yiyordum. 28 de banyo yapmama ve masada yemek yememe izin verdi ama 32 ye kadar yine başka bi şey için hiç kalkmadım doktor kontrolüne bile arabanın arkasında yatarak gidiyodum. Kabızlık dışında başka şikayetim olmadı sancı kanama vs . Kabızlığı da magnezyum la çözdük şükür. Progestan 3*1 ağızdan,ilk zamanlar 3 günde bir proluton iğne sonra haftada bir,hergün magnezyum ve kan sulandırıcı kullandım. 35 de progestan günde bire indi 36 da tamamen kestik iğneleride 35 de kestik. Şimdi vitamin ve magnezyum kullanıyorum sadece baya dolaşmaya başladım yinede ağır işler yapmıyprum 37 de yani haftaya gün alıcaz doktorum sezaryen uygun gördü malesef vajinal doğum yapmak istiyordum ama nasip nasıl sağlıklı olacaksak dua edin bizede,rabbim evlatlarınızı sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah başta bu haftalar hayal geliyordu çok zor bi süreç yaşayan biliir.. Önlemlerinizi alıp içinizi rahat tutmaya çalışın stres ne kadar az o kadar iyi çok sevgiler 🙏🌺