Busraela Doğuramadık daha durumlar neler sizde bizde 2 gündür baya baya adet sancısı var ama devamı yok sinir hastası oldum artık😖😊😊
OktayMeltemSahin Busraela perşemde 40 oluyoruz bugün kontrol vardı hiç birşey yok bebek kanalda bile değilmiş bu gidişle Eylül değil Ekim annesi olacağım sanırım
Busraela OktayMeltemSahin bizde yarın kontrol var ertesi gün suni sanciyla baslaticak büyük ihtimalle doğumu
Busraela Ssr2561 belirti var benim ama yeterli değil yalancı sancı hep. Belirti olsada illa doğum başlaması demek olmuyo malesef😕
aysetunckilicfirat Bizde de en ufak belirti yok , yalancı sancılar bile o kadar kısa süreli ki umutlanamıyorum bile. Kuzenimle birer ay arayla hamile kalmışız o doğurdu 1 haftalık etti bebeğini benim çarşamba 40 haftam dolacak ne gelen var ne giden 🤷♀️
Busraela aysetunckilicfirat 😔😔 çok sinir bozucu oluyo ister istemez stres yapyo insan artk gelsinler diye hayırlısı olsun hakkımızda🙏
azadsinanizar bugun bizde 40 haftalık olduk bizdede bir tık yok hakkımızda hayırlısı olsun güzel anneler sağsalim gelsinler kuzucuklar